/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    0
    yaş 7-8,internet kafedeyim, oyun oynuyorum amk kötü bir niyetim yok. yandaki abiler (fakir huur çocukları, ultra fakir ki bir pc 10 kişi, o zaman öyle düşünmüştüm) bağırıyorlar falan, dedim ne tak var orda acaba... kalktım gittim bakıyorum. (bakmaya çalışıyorum) bir baktım ekranda bir yatak, çıplak adam, kadınlar... az bir şey izledim, abilerden biri fark ettti. yaşın küçük abicim sen izlemesen daha iyi olur dedi, masama gönderdi. sonra kendi isteğimle izlediğim ilk ferre tek kişilik bir yatak(nevresimini hatırlıyorum amk),lise yaşlarında bir hatun ve sevgilisinden oluşuyordu(o zamanki düşüncelerim) tabi ben bunu şerefli telekom desteği ile izlediğim için 5 dk film 20 dk olmuş, tüm zevkine limon sıkılmıştı. anneni seveyim telekom.
    ···
    1. 1.
      0
      internet cafede ne cesaretle açıyodunuz olm ?
      ···
      1. 1.
        0
        muğlanın bir ilçesindeydik panpa o zamanlar, bahsedilen masanın başında 10 abi varsa dışarda böğürerek yapılacak yardım çağrısına yetişecek belki 50 abi vardı.
        ha beni soruyorsan ben evde izlemiştim panpa ilk. peder bey geçmişte görmüş oğlum sen neye bakıyorsun demişti.(12,5 falandım işte,ama babamla arkadaş gibiyiz, saç uzattım destek oldu, sakalımı ördüm ona da karışmadı, lisede eve hatun getireceğim dedim,evi bıraktı(bizimkiler ayrı, çok ekmeğini yedim bu durumun) )
        ···
   tümünü göster