/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +3 -2
    otele maddi sıkntıdan hiç gidemedim ve hep merak ettim. para biriktirdim ve bir gün gitmeye karar verdim.3 gün kalacaktım.bir tane amacım daha vardı tabi TURiST KARI .benim için iyi bir 31 malzemesi olabilirdi bu.
    kartımı aldım ve direk malzeme toplamaya başladım.bir grup kestirmiştim gözüme.ve görev başladı

    GÖREV1:turist karı

    görev başladı...

    tüm malzemelerimi almıştım. odama çekilip görevimi tamamladım. akşam yemeği vaktiydi. açık büfeden yemeğimi alıp kızları keserek sakince yemeğimi yiyordum.ama bir sorun vardı. KEKO.kekolar yüksek sesle dj army dinliyorlardı. arabesk rap dinleyenler de vardı. buna bir çözüm bulmalıydım çünkü tüm kızlar burdan uzaklaşıyordu.
    GÖREV2:kekoları yok et

    görev başladı benim için kekoların zaafını kullanıcaktım... EŞEK güzel bir fikirdi. hoparlörü aldım aşağı kata indim.ve eşşek sesini çalmaya başladım. kekolar beni takip etmeye başladı.ben caddeye çıkıp hoparlörü bir kamtonun içine attım. keko sürüsü kamyonu takip ederk otelden uzaklaştı.ve otele döndüm. tavandan bir dev bir disko topu sarktı. müzik çaldı. süs ışıkları yandı , otelin patronu bana onur madalyası taktı ve 2 hafta bedava tatil hakkı verdi. tüm turist kızları çatur çutur gibtim .güzel bir 2 haftayı bırakıp 99 model hyundai excent arabamla eve döndüm.
    ···
   tümünü göster