/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +54 -5
    çok gezdim çok bilirim ukalalığı olsun diye değil kıyaslama amacıyla söylüyorum panpalar. bi sürü avrupa şehri gezdim. hiç bi ülkede türkiye de olduğu gibi şöyle bi kafa dağıtmak için dışarıya çıkıp sinirlerim bozulmuş halde geri dönmedim.
    hiç tanımadığın insanlarla kadın erkek farketmez yolda kazara göz göze gel bir merhaba en kötü bi gülümseme alırsın. karşıdan karşıya geçmeye çalışırken arkasında trafik olmasa bile durur yol verir şoförleri, otobüs metro gibi toplu taşıma araçlarından inerken sen inmeden binmeye çalışan insanlar göremezsin. elinde bikaç poşetle bi yere girmeye çalışıyorsan mutlaka birisi kapıyı açar, asansörde iyi günler denilir vs vs.

    şimdi bunları neden anlatıyorum?
    bugün öğleye doğru çocuğumu aldım bindirdim arabaya işte arkada çocuk koltuğuna. bi yere gidiyorum. eskişehirde anasının amı gibi hafta sonu trafiği var.
    yoğun bi yerde 15-16 yaşlarında bi kız çocuğu karşıdan karşıya geçmeye çalışıyor. durdum yol verdim geçsin diye. baktı bana gerizekalı diye söylendi ve kafasını havaya kaldırıp söylene söylene verdiğim yolu alıp geçti karşıya. ulan benim yaşım senin yaşının 2 katı arabada çocuğum var onu da görüyosun nasıl sapkın bi zihniyetle yetiştin de senin iki katın yaşında olan birisi bi de arabada çocuğu varken sana asılmış gibi bi ruh haline bürünüyosun. bunlar nasıl kafalar? gayet sıradan bi hareketin karşılığı bu mu olmalı? amk yerinde teşekkürden gülümsemeden vazgeçtim sapık damgası yiyoruz belki anası babası yanında olsa tecavüze yeltendik diye saldıracaklar. gibeyim ben böyle ülkeyi de zihniyeti de. bu ülkede doğmama vesile olan babamın taşşaklarına beni yerleştiren kaderin amk.
    ···
   tümünü göster