/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +23 -12
    daha lisede arkasında birileri olsun diye ülkü ocağına gidip okulda o arkasındaki onun gibi serserilere güvenip atar gider yapan bu huur evlatları, bilmemkimin yeğeni olduğunu söyleyen kımıl zararlısı yavşak yavşakoğulları, eline tesbih alınca delikanlı olduklarını sanan, tek başına bir gibim yapamayıp, kendi gibi tek başına bir gibim yapamayacak adamları yanına toplayıp 30 kişi 1 kişiye dayılanan bu gibik vasıfsız dıbına koduğum çocuklarından bahsediyorum.

    milliyetçi geçinip her türlü milliyetçiliği ayaklar altına aldığını söyleyen, haburda terörist karşılayan adama oy veren huur çocuklarından bahsediyorum.

    ahlaktan, namustan, müslümanlıktan bahsedip, kandırıp gibtiği kızlarla arkadaş ortamında hava atan dıbına koduğum iki yüzlü huur çocuklarından bahsediyorum.

    özgecan'a tecavüz edip, bıçaklayan, ardından yakan bu küfürlerin yetmeyeceği, idamın geri gelmesini gerektiren oksijen israflarından bahsediyorum.

    bunları söyledim diye nickaltımı pkklı, kürt vs. tarzı şeylerle dolduran beyinsiz mahluklardan bahsediyorum.

    yine, yeniden, atatürk'çü olmakla ne kadar doğru yolda olduğumu kanıtlayan, kürtlerden ve rtecilerden kat kat zararlı bu anası gibiklerden bahsediyorum.

    alayınız ölse, bir damla su veren huur çocuğu olsun.
    ···
   tümünü göster