/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +117 -6
    beyler önceki hikayelerim gibi bu hayalgücüne bağlı bir olay değil yüzde yüz başıma gelmiş ve hala etkisi altında olduğum bir olay.

    12-13 yaşımda falanım heralde, yaz tatilindeyiz bütün arkadaşlarım memleketlerine gitmişti. babamda bir pazar günü bari gel bana kahvede yardım et diye sabah benide yanına alarak pastel yeşili doğan slx imizle ikitelliye doğru gitmeye başladı. kahveye vardığımızda zaten canım sıkılmıştı öğleden sonra iyice patladım ve babama gitmek istediğimi söyledim. minibüs hattı evimizin çok yakınındaydı sen beni buradan bindir ben ineceğim yeri biliyorum zaten dedim oda olur dedi. nereden bileyim böyle bir fobim olacağını bilsem gidermiyim..

    beni boş bir minibüse oturttu şöför doğu şiveli bir abi. anlattı durumu şöyle şöyle bayrampaşa da inecek falan diye. tamamdır abey rahat ol dedi gönderdi babamı. (adam beni ön koltukta gibmedi bunu bekleyenler okumayı bırakabilir) sonra minibüs iyice doldu ve yola çıktık.

    yolda binen müşteriler beni muavin sandı şurası ne kadar burası ne kadar diye sormaya başladı. bana sorduklarında bende abiye soruyor para alışverişini ben yapıyordum. paralar paralar falan derken kafam iyice gibildi ona beşyüz bin ver bundan bir milyon al falan derken birisi geldi ve dediki kardeşim bana beşyüz bin fazla vermişsin dikkat et dedi. bunu duyan şöför bana bi azar kaydı dikkat et biz bu parayı kolaymı kazanıyoruz falan diye ben bişey diyemedim amk döndüm önüme oturuyorum. biraz ilerledik yola çıkarken dar bir yerde kaldı 2 araç arasında bak bakıyım burdan geçermi dedi. ulan camım kapalı nasıl göreyim bende o korkuyla bakamadan geçer abi dedim geçemedi. öndeki arabaya cart diye koydu tamponla, indi aşşağı adamla 2 saat tartıştılar. içeri girince bana kızdı lan sen nasıl adamsın hani geçerdi falan diye ben bişey söyleyemiyorum bildiğin korkuyorum amk en son eve geldik hiç birşey söylemeden kapıya ilerledim bekledim açtı kapıyı koşarak eve gittim

    o gün bugündür minibüslerde ön koltuğa gibseler oturamam. bir tek ön koltuk boş olsun yinede ayakta giderim o koltuğa oturmam. yıllar geçti ama hala böyle beyler. adam pgibolojimi gibti attı.
    ···
   tümünü göster