/i/Acil

  1. 1.
    +56 -3
    merhaba arkadaşlar.

    mustafa kızıltoprak lenf kanseri tedavisi gören 23 yaşında genç bir hasta. maddi durumu iyi değilmiş. ilaçları almakta zorlanıyormuş. ben de babamı zamanında kanser hastalığından kaybetmiştim. babam, emekli bir memur olmasına rağmen(sigortalıydı) maddi anlamda çok zorlanmıştık. bu yüzden, mustafa ve ailesini çok iyi anlıyorum ve mustafa'ya acil şifalar diliyorum.

    mustafa için yardım kampanyası başlatılmış. bu kampanya ekşisözlük'te de bilinsin/duyulsun istedim.

    https://www.youtube.com/watch?v=2hhprsa8ino
    https://twitter.com/…ea...direnmustafa&src=tyah
    http://haber.star.com.tr/...eferberligi/haber-1000475

    hesap numarası burada:
    https://twitter.com/…tu...66714195652386816/photo/1

    edit: şu an hesap numarası damla güvenç adına. mustafa'nın arkadaşlarından birine aitmiş bu hesap. arkadaşları bu kampanyaya aileden habersiz başlamışlar sanıyorum. salı gününden sonra ya mustafa ya da annesine ait hesap numarası verilecek. her şey daha fazla netleşecek.

    mustafa'nın durumu şöyle: mustafa sigortalı. ancak herhangi bir test gerektiğinde 3 hafta bekleyebiliyorlarmış. sanıyorum hastanenin şartları yetersiz kalıyor.

    salı günü özel acıbadem hastanesi ile görüşmeler yapılacakmış. mustafa'nın durumu, tedavi, tutacak tedavi masraflar vs. buna göre kampanya'nın gidişatı iyice netleşecek.

    Not:yazı ekşi sözlükten alıntıdır mustafa benim hem çocukluk hem lise arkadaşım aynı mahallede büyüdük pırıl pırıl hayat dolu bi insan kendisi babası olmadığından dolayı annesi tek başına maddi manevi yardımcı olmakta zorlanıyor azda olsa yükünü omuzlarından alalım
    ···
   tümünü göster