1. 1.
    +6 -4
    Bu zor dönemimizde bile hepinize tek tek karı gibtirecem güvenin bana en önemlisi yakışıklı ve ya 1.90 ve ya kaslı olmanızı gerektirmeden nasıl kızların amlarının suyunun kokusunu alıcak derecede azdırabileceğinizi öğreticem. Fakir binlere anlatmıyorum paranız olucak gibe gibe paranız olucak yoksa elinizi gibmeye devam.

    Öncelikle 1.74 boyundayım 61 kiloyum yağsız uzun süre atletizm ile ugrastım yani tipimde kötü çirkinim fena halde. Sayısızca kadın gibtim 18 yaşından 35 yaşına kadar her türlü kadınla beraber oldum. Peki nasıl yaptım bunu gelelim konuya,
    ilk olarak çirkinseniz bu açığı kapatmanız lazım en büyük etkenlerden o dıbına kodumunun dilleriniz beyler hiç bir zaman yavşak olmayın bir ortamda kimseyi güldürmeye çalışmayın suratınıza takındığınız ifade de çok önemli sakın kulluğunuzu bozmayın bir kızın yanında bir kız kendini istemeyen birine takar içinden der nasıl olur bu bana sarkmıyor sizi merak etmeye başlar uzun muhabbetlerde nokta atışları yapmaya bakın 1 cümle kurun 12 den vurun Dalga geçer gibi konuşun ama ciddiyeti hiç bir zaman bozmayın. Elleriniz kollarınız oturuşunuz yürüşünüz bir ahenk içersinde olmalı tüm bunları yaparken. Kıza onu gibip gibmemenin ne kadar önemsiz oldugunu hareketlerinizle anlatın.Bir kız asla önemsiz görülmeyi sevmez beyler asla ama asla.Bir kadın bir erkekle yatıp yatmıyacağına ilk 10 saniyede karar veriyor beyler bu yüzden 10 saniyede ne kendinizi anlatmak için cümleler kuracak kadar vaktiniz yok.Çıldırtın onu gizemli davranın alkol kültürünüz olsun dıbına kodumunun fakirleri gibi sulu bira içmeyin bir kızın karşısında 40 lira daha verin güzel sek buzsuz bi jack söyleyin.Her zaman geç saatleri tercih edin eve zütüreceğiniz emin olun her zaman. Hiç bir kız sizle film seyretmek için sizle gelmez beyler.En önemliside am yalamada doktora yapmış olmanızdır. Yukarda geçen bütün zaman içersinde bu doktora tezini ona hissettirin hareketlerinizle sonra istediğin gibi gibebilirsin hatunu. Hepinize kolay gelsin beyler göreyim sizi.
    ···
   tümünü göster