/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +197 -11
    en son kerhane maceramda kudretli varlık 'am' a ulaşamadım ve tekrar eski usül yöntemime, varoluş sebebime, hayatta önem verdiğim tek konu olan 31 e yöneldim. ebru şallıyla plates cdlerini haberleri izleyen emekli amca gibi tek bir ayrıntısını kaçırmadan defalarca izlemiştim. birde 2 aylık ayrobik ve spor konulu ferrelar sayesinde platesin bütün detaylarını öğrenmiştim. artık hazırdım. ben ve hayalgücüm malzeme toplamaya hazırdı.

    birikmiş paramla salih abinin bodrum katını kiralayıp plates kursu açtım. kiralar pahalı olduğundan kursu gazi osman paşa da, türkiye kekolar birliği merkez semtinde açmak zorunda kaldım. artık sosyetenin sexi kızı arzu benim önümde domalacak istediğim şekli alacaktı. bende rahatça izleyebilecektim ve hiç bir sorun çıkmayacaktı. milflerin kraliçelerini
    tek bir emrimle domaltacak kolumu havada biraz tuttuktan sonra aşşağı indirir indirmez topun üstünde ileri geri gidip geleceklerdi. kursta saçları topuz siyah body atlet giymiş dar taytlı kızlarla programdan sonra görüşüp, gelişiminden memnun olduğumu çok yol kat ettiğini anlatırken bütün bedenini ezberleyip evde çılgınlar gibi 31 partisi verecektim. belkide ufak şaplaklarla tempoyu arttıracak haydi kızlaaar yağlara hayır diyerek taytımdan sarkan haydarı gösterecektim.

    gösterecektim.. ben ve güzel hayallerim işte.. kursa bayan olduğunu iddia eden 4 kişiyle başladık. hatta birisiyle ağır derecede tartışmaya girdik en son hastane raporuyla kanıtlayarak kursa dahil oldu. 3 tane keko çok karı kız var diye gelmiş, dışarda bonzaiden son fırtı çekip platese geliyorlar. 2 tanede yaşlı amca televizyondan görüp merak edip gelmişler. hayallerimi gene eşekler gibti. artık bütün umudum gelen 4 kişiyi fit yapıp 31 için elverişli seviyeye getirmek. hepsinin 100 er kilo fazlası var bütün gün gözleme açar gibi yuvarlandırıp duruyorum muallakleri. özel yağları parçalama seansında tekme tokat dövüyorum 'faydalı faydalı zayıf olacaksın' diyerek kemerle vurarak hırsımı alıyorum . kekolar köşede plates topuyla penaltı çekişiyorlar yada 2 tahta koyup 'tek şutla devirene marlbora' oynuyorlar. amcalar aynı bütün gün topu kaldırıp indiriyorlar. bitanesi yürüyemiyor tabure verdik namaz kılar gibi oturduğu yerden kaldırıyor. onun kafası ayrı bir güzel zaten.

    anlayacağınız kader bana yine gülmedi. ama birgün başarıcam. ben darkmare. bir gün parasız sex yapıcam.
    ···
   tümünü göster