1. 1.
    +34 -5
    kendinize gelin dıbına koydumun evlatları özünüze dönün lan. 200 bin yıllık insanlık tarihinde hükmeden, gücün timsali erkek son yüzyılın son çeyreğinde iyice kediye döndü vur zütüne al ekmeğini. noluyo olum hayır yani nedir bu muallaklik kokan hareketler yok efendim kız rahatsız olmasınmış falanmış filanmış. bak kardeşim eğer senin aklında kötü bişey yoksa ve yapman gereken normal bir olay varsa git yap.

    adam diyo ki sırf yanlış anlar diye yardım etmiyorum. önce bi sor yardım lazım mı ? iNSAN gibi. eğer yok derse dön zütünü gibtir git. iyi olur derse yardımını et yine gibtir git.
    diğer bi mal diyo ki markete girdim çikolata alıcam ama kızlar var diye alamıyorum mal iki saat kızlar alacağını alıp çıksın diye beklemiş. lan mal! lan muallak! geç aradan al çikolatanı gibtir git. kime ne senin gibik çikolatandan parasını sen vereceksin sonra gibtir git bakkaldan.

    hele şu akşam önünde yürürken sollama olayına tav oluyorum. ben işten yorgun argın dönüyorum eve gidince ne yapıcam, yemek, spor ,duş, uyku, falan aklım bunlardayken önümde kadının biri gidiyor -her akşam oluyor- neymiş efendim "acaba beni mi takip ediyor" "acaba beni kıstırıcak mı" "acaba çantamı mı çalacak" bakın hepsi bu hanfendinin aklından geçiyor. lan gecenin bi saati napayım seni ben amk eğer burda sizin düşünceleriniz kirli değilse suçlu siz değilsiniz. kendi kendinize kafanızda senaryolar üretmeyin iNSAN gibi işinize bakın. muallaklik de yapmayın. siz utanılacak bişey yapmadığınız sürece boş yere utanç duymayın. özünüze dönün. ilk insan halinizi görse suratınıza tükürür lan itoğulları
    ···
   tümünü göster