1. 1.
    +4 -1
    yıllarımızı verdik tamam güldük, eğlendik karşılığını aldık ama evimiz gibiydi burası kim evini çöplüğe dönmesini ister. sende haklısın kendince, büyümemiz lazım biz eğlenirken ne para ödedik nede sigaranı, yemeğini, çayını, çorbanı. tezgahın arkasında hep sen vardın kodundan tut, domaine her gibini sen üstlendin. yiğidi öldür hakkını yeme demişler ama yazık ettin bize kendine. kahpe diyorlar arkandan kimler mi? beraber yola çıkıp sırtını döndüğün adamlar. inci sözlük senin soyisminden ibaret değil. inci sözlük 350.000 yazar varsa hepsinin aklından geçen fikre ait. gold üyelik neymiş yeni gördüm yazıda geç oldu ama gold üyelik bardağın son damlası olmadı ki bardak taşalı evi su basalı çok oldu.

    ekşi sözlükle merhaba dedik bu jargona mirch'de iki memeye tav olan insanlardık. google kız msn'i yazanından tut teyzem.net'de otuz bir çekene her cinsten insana hepimiz vardık ekşide ama ekgib bir şey vardı nasıl desem samimiyet, özgürlük. 12,5 falan ı hatırlarız bizim iqlar gerçekten 12,5'da seyretmedi mi hep, yaptığımız mizah türkiye'de ilkti birbirine huur çocuğu diyebilen 100 kişiydik zeykura merhaba dediğimizde. ibrahimi hatırlıyor musun polonyalı saçı yağlı ibine birinci. 10 liraya züt verir öyle değişik birisi ama kişiliği ile alakası yoktu aldığı nikin. sende öyleydin inci ile serkan inci arasında dağ gibi fark vardı. seninde mizahını hatırlıyoruz sana da anırarak güldüğümüz zamanlar oldu. şimdiyse ssg'den farkın yok samimiyetsiz, çıkarcı bir huur evladısın.

    mehmet, mehmeti hatırladın mı ne deli adamdı sırf cevahir avm'de birisinin anasını, bacısını üzmüşüzdür diye sözlüğü bıraktı. bilmeyenlere söyleyeyim hamdi sopayi getir kendileri.

    demem o ki yazık ettin bize sırf "ekşi'nin çöpü, zall'ın köpeği değiliz" diyebilmek için. lan kime gövde gösterisi yapıp bu temayı getirdin. mizah dediğin caps'den ibaretse caps sayfamız yok mu oradan devam etseydin sözlükten ne istedin. sayende kurgu yok mizah yok. e ben caps e gülmek istesem 9gag veya karikatür okurum amınkoyim.

    düşündüm de sende haklısın popüler olmak istiyorsun yerinde kim olsa yaptığını yapardı nefis değil mi. son bir isteğim var en azından aldığımız tüm yıldızları ara butonunu hemen yanına ekle neler başardık yeni gelip kendine yazar diyenler bizleri bilsinler onlardan farklı olduğumuzu popülerlik peşinde koşmadığımızı kendi kendine mizah yapabilen sabaha karşı 10 kişiye kahkaha attırabilmek için başlık açan yazarları bilsinler.

    ölüler de sanıyor ki diriler her gün helva yiyor.
    ···
   tümünü göster