/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +106 -22
    pilatesden hayır gelmeyince bende son aidatları toplayarak kursu kapattım. gibimin tekrar düğme şeklini almasına gönlüm razı olmuyordu. o yarak ki yıllarca yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi. ortaokulda ebru silgisini düşürdüğünde varlığını farkettiğim an ona can borcum olacağını hissetmiştim aslında. artık vefa borcumu ödeme vakti geliyordu. yepyeni tertemiz malzemelerle bir 31 i sonuna kadar hakediyordu. bir iş ilanında cankurtaran aradıklarını gördüm ve işe başladım.

    plajda güneş gözlüğümün altından bikinili hatunları kesiyor, denizde fazla açılan bebelere küfür ederek cüneyt çakır gibi uzun uzun düdük çalıyordum. etrafta anlamsızca gezinerek plajın meme boy ortalamasını çıkartıyor, ufak memelileri maalesef doluyuz diyerek plaja sokmuyordum. voleybol oynayan erkeklerin topunu patlatıp, pardon sırtıma yağ sürermisiniz diyen kızların sırtına cila atıyordum.

    birden denizden bir çığlık yükseldi. plajın gediklisi elif hanım dip diri memeleriyle hopluyor bir yandanda eliyle birşeyler anlatmaya çalışıyordu. ben memelerin suda ahenkle dansını izlerken birden bir dürtmeyle irkildim. koşsana lan kadın boğuluyor diyerek beni suya doğru zütürdüler. birden suya atlayıp elifin belinden tuttuğum gibi sudan çıkarttım. memeleri artık 2 karış uzağımdaydı ve bana teşekkür ediyorlardı. elif konuşuyordu ama ben memelerini dinliyordum. artık hipnotize olmuştum.

    birden dur dur sen iyi değilsin diyerek elifi tek hamlede yere yatırdım. önce suni tenefüs yaparak 30 saniye boyunca tuvalet pompası gibi vakumladım. o kadar vakumladım ki vücudundaki mineral ve vitaminleri bile çekmiştim. ardından hala düzelmedi diyerek meme masajına başladım. sol memesine kafa atarak kalbini önce durdurdum sonra tekrar çalıştırdım. en son gel bide seni bi kütleteyim diyerek arkasına geçtiğim an plajdaki elinde sözcü gazetesi olan, tok sesli, bira göbekli ve top sakallı kel abiler tarafından darp edildim. en son bir sörf tahtası bularak denize doğru açıldım. marmara ya elifden topladığım malzemeyle yavrularımı saldım. dikkat edin denizde ağzınızı kapatın deniz çok tuzlu benden söylemesi. ama bu burda bitmedi. ben darkmare. yalova sahilinden çıkıcam ve bir gün bir am gibicem.

    edit: biraz ara vericem beyler insanları bunaltmamak lazım.
    ···
   tümünü göster