/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +7
    geçenlerde benzinlik marketinde çalışırken kamyoncu bi abimiz geldi. bilen bilir çoğu akaryakıt istasyonunun marketinde china town misali cinsel haplı azdırıcılı geciktiricili prezolu mini sex-shop gibi raflar bulunur.

    neyse bu abi geldi azdırıcı sordu gösterdim, tabi taşak muhabbeti "kalkmıyo mu, içindeyken kıvırabiliyon mu?" gibi kanunda yazılı olan bütün muhabbet kurallarını yerine getirdik. doğrudan o bölüme yöneldi. bişeyler aldı ben de el alışkanlığı ne aldığına bakmadan kasadan geçtim.

    bu gib kafa 1 hafta sonra yanıma geldi, olum sen bana ne verdin dedi. azdırıcı sordun onu gösterdim dedim. dıbınakodum çocuğu nasıl ilaç o çiğnedim çiğnedim kayış gibi gitmedi bi türlü ben de bi şişe suyla yuttum dedi. abi gel bakalım sen hangisinden aldın falan derken bi baktım bu muallak hap yerine prezervatif almış, üstüne üstlük yutmuş.

    dıbına koyim yarakta kafa var bunlarda yok. hiç mi okumazsın yediğin şeyin kutusunu a ibine? yarak kafasını paketleyip versem onu da yicek. asıl adamı sıçarken görmek için neler vermezdim...
    ···
   tümünü göster