/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +5 -2
    hülo diye anırarak vatan borcunu ödemiş bir koyun vaaz verdi.ata'ya da iki ayyaşın biri dersiniz ki o da zaten vatana ihanet edenlerin önde bayrak tutanıdır size göre. size ne amk içeriz içmeyiz. zamanında kurutmadık soyunuzu çıktınız tepemize şeriat de şeriat.
    ···
    1. 1.
      +1 -3
      Ayrica iste siz bu kadarsiniz buyuzdende askeri darbe disinda iktidara gelemiyosunuz siyasi olarak tarafsizim once bunu belirtiyim mal mal birseyle itham etme o begenmedigin seriatki mukemmeldir tek birseyde degildir cahil cahil irana bak deme veya suudi arabistana onlarin fikhi yorumlari bizle uyusmaz senin sacma sistemin ise insanlara anca zulm yapar bkz.28 subat muslumanlarin tirnaklarini soktunuz sorgu kdalarinda hadinallahin gelsin seni kurtarsin diyen siz degilmiydiniz simdi o amcik agzini kapa ve gibtir git
      ···
    2. 2.
      +1
      şeriattan hiçbir tak anlamıyorum. araplar falan demeyeceğim, devletin dini olmaz amk. kişilerin vicdanına kalmıştır,ne benim içkim zinam otum seni bağlar;(sen bana karışmadığın sürece) ne de senin dinin imanın beni.
      ···
    3. 3.
      0
      Hahaha olm manyakmisin zaten musluman degilim dersen karisamazki sana muslumansa zaten haram icemezsin bukadar basit zorla musluman ol diyen yok sonucta
      ···
    4. 4.
      0
      ne demek yok lan öğrenciyim alacak gücüm kalmadı amk.yok halkın sağlığı %30 yok ondan öyle zam şeriatte gayrımüslimlere karışılamaz ama burada öyle olmuyor. burdaki köpekler(kıskanç köpekler) kendileri yapamayınca başkaları da yapamasın istiyor. ulan şu tıp bitsin kaçıp gideceğim yeter artık.her şeyi ele geçirdi huur çocukları.
      ···
    5. 5.
      0
      sen bire tıp mı okuyosun ve alkol alıyosun senin tedavi edeceğin hastanın ben daha kendine hayrın yok
      ···
    6. 6.
      0
      babadan servet kaldi da biz mi kabul etmedik.amk calismam lazim, biyoloji her zaman severek ogrendigim bir bilim.tip disindaki alanlarda da para yok(mikro-bio getirir ama her yerde degil).
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster