/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +3
    Bizde abinin laflarından sonra gaza gelmiş, abi böyle yavşaklar şöyle gavatlar diye verip veriştiriyor, bunları gibe gibe öldüreceksin, böylesii kahpelik diye bol keseden sallıyorduk..

    Artık 400 500 metre kalmıştı, abinin 10 lirasını vermek için eli cüzdana atmıştım ki o vahim manzara bana hala elimi ayağımı titretiyor, Cüzdanda 3 tane 100 lük ve 1 tane 50lik bana gib gibi bakıyordu.

    O an ensemden buz gibi başlayıp, zütümde bir acı oluşturan his beni titretmişti..

    Komşumun eşşeğine tecavüz ederken yakalanmış gibiydim adeta. .

    Adam az önce aynı olaydan büyük bir öfke vi gibişkenlik ile bahsetmiş, bizde bunu destekler nitelikte ortalıkta ne gibilecek adamlık nede karakter bırakmıştık..

    Gün geldi, devran döndü, züt gitti beyler, çok değil 200 metre sonra kayış kopacaktı. Ben artık çaresiz zütüme son bir kez selam vermek için cüzdanı koyup arkada oturan arkadaşıma dönüp para sende miı diye sordum.. Çok sonradan öğrendiğim kadarıyla bu gavat çorabında bi 10 lira duruyormuş taksiyi buna kitleyeceğim ortak vermeyeceğiz düşüncesi ile yok demiş.. Sıçmıstım beyler

    zütüm çoktan vur vur dağcı komando marşını söylemeye başlamışdı.

    Evet apaçık yarra yemiştik, ya dövecekti ya gibecekti.. Ya herroydu ya merroydu..

    Kaçma kısmını sol bacağı aksayan bir adam olarak zaten kendi adıma hiç düşünmemiştim, gavat arkadaşım yine kendini kurtardı

    Ama ya benim zütüm? Günah keçisi o muydu?

    Eveet, o züt gibilecekti başka yolu yoktu..

    Takiii cüzdanımda ego kartımın hep arkadasında duran kötü gün 20 lira param aklıma gelene kadar.. Ben zaten bunların yaşarken çoktan gelmiştik ve taksici bana bakıyordu hemen çıkarıp 20 lirayı uzattım. Bu sırada zütüm çoktan fadimenin düğününü çalmaya başlamıştı..

    Abiye para üstü 10 lira ile 3 gün geçinmeninde edebiyatını yaptıktan sonra zütü kurtarmanın bahtiyarlığı ve taksici abinin " yine yolda kalırsanız bu numaram gençler arayın, Allaha emanetsiniz" sözleri ile mutlu mesut inmiştik..

    Bilmiyordu taksici abi giderken korna çaldığı gençlerin bir ihmale karısı olacaklarını.

    Siz siz olun paranız varken rezillik çekmeyin ve hep kötü gün züt kurtarma parası tutun cüzdanda... Geceniz iyi olsun
    ···
   tümünü göster