/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +1 -5
    günde 10 güzel olay 10 çirkin olay oluyorsa meyda 10 çirkin olayı abartarak anlatıyor, senin gibi algısıyla oynanmış kişiler de oltaya düşüp ülkeye küfretme cehaletinde bulunuyor. halbuki istatistiklere bakıldığı zaman avrupaya nispeten tecavüz meselesinde daha iyi durumdayız, bu bizim avrupaya göre kadına daha saygılı olduğumuzu gösterir. cinayet olayına gelince o adam akıl hastasıymış zaten, e be dıbına koduğumun oğlu bunların çoğu bütün dünya ülkelerinde olan şeyler zaten. ben senin gibi sorgulama yetisi gelişmemiş huur çocuklarından bıktım. bıt bıt bıt ötüyosunuz anasını gibtiklerim beğenmiyorsan gibtir git ülkeden de ebenin dıbını gör yurt dışında.

    neymiş yeni nesil uyuşturucu ve ciks bağımlısıymış. anasını gibtiğim başka ülkelerin yeni nesilleri sanarsın atomu parçalıyor dıbına koduğumun aptalı...

    eski yunanda yaşamış olan homeros'un da dediği gibi: ""niçin başka güneş başka toprak ararsın, yurdundan kaçmakla kendinden kaçar mısın?"

    burada da görüldüğü üzere sorun senin yurdunun nasıl olduğu değil, o gibtiğim ruhunun nasıl olduğudur. dıbına koduğumun evladı.

    ülkede 80.000.000 insan var hepsinin iyilik abidesi olmasını mı bekliyorsun? aradan çıkan 3-5'e göre konuşarak tespit yaptım sanıyorsan senin ananı bacını gibeyim.
    ···
    1. 1.
      +1
      Tecavüzde nispeten daha iyi durumdaymışız
      O zaman ananı bacını da gibrlerse durumumuz nispeten iyi dersin
      Neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamıyorum amk herhâlde kötü olaylar gündem olucak
      Bu ülkede kötü olaylar kadar iyi olaylar da oluyormuş tak oluyo . Kaç yaşına geldim bu hükümetin bi skim yaptığını görmedim Anca yol yapıp göz bayasınlar
      ···
    2. 2.
      +1
      Tamamda canım bizdeki kötü olaylar daha az diye mi sevinelim daha çok diyemi üzülelim
      ···
   tümünü göster