/i/Haberler

İnciden al haberi
  1. 1.
    +44 -42
    Mekanı cennet olsun kardeşim.. Ama şunuda söylemeden geçemiycem..

    Ya bu memlekette ölüpte şehit olmayan yok zaten dıbına sokayım.. trafik kazasinda ölen şehit gribal enfeksiyondan ölen şehit, çete kavgasında ölen şehit.. Ya benim bildiğim sadece Allah yolunda canını feda edenler şehitlik mertebesine erişiyodu yanlış mı hatırlıyorum? Bu genç kanı deli kardeşlerimiz 2 huur evladı pkk lı tokatlamak, kendilerince şekil yapmak, çevre edinmek için bu işlere giriyorlar .. Kimse kusura bakmasın tabiki Allah bilir ama bu yolda ölen ŞEHiT FALAN DEĞiLDiR. (NOKTA)
    ···
    1. 1.
      +11 -4
      Sehitlik uydurulmus bir mertebedir. (Turkiyede) sehitlik kavrami olmasa yillardir bu kadar asker olumune aileler cok buyuk tepkiler verirdi. Ozellkkle egitim zaiyati adinda gecen katliamlar.
      ···
    2. 2.
      0
      oku huur çocuğu 2 pkk tokatlama işi değil 300 kişi girmiş birbirine
      http://www.bbc.co.uk/turk...a?ocid=socialflow_twitter
      ···
    3. 3.
      0
      beyler o değilde olay büyümez di mi benim korkum şu an bu.iç savaşa falan gider mi sizce
      ···
    4. 4.
      +1
      şehitlik mertebesine giden çok farklı yollar da vardır. Biz genelde askerde çatışma anında hayatını kaybedenlere diyoruz, ama yanarak ölmekte şehitliğe girer, kimi hastalıklar ile de ölmek şehitlik olarak geçer. Gerisi google amcaya emanet merak ederseniz araştırırsınız..
      ···
    5. 5.
      +3
      Müslüman olmayan bir kişi tarafından öldürülürsen şehitlik mertebesine ulaşırsın. Bilindiği kadarıyla da pkk Allahsızdır
      ···
    6. 6.
      -1
      Bence teröröre karşı vatanını savunarak ölen herkes şehittir.
      ···
    7. 7.
      0
      Bu genç kanı deli kardeşlerimiz 2 huur evladı pkk lı tokatlamak, kendilerince şekil yapmak, çevre edinmek için bu işlere giriyorlar demişsin kesinlikle haklısın kardeşim , üniversiteye okumak için gidilir ne işiniz var siyaset ile ?
      ···
    8. diğerleri 5
   tümünü göster