/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
http://www.ensonhaber.com...yat-dersi-2015-02-20.html
  1. 1.
    +12 -7
    http://www.ensonhaber.com...yat-dersi-2015-02-20.html
    evet beyler kışları sık içmem ama yazları 3 ay boyunca yazlıkta deli gibi alkol ve sigara kullanan birisi olarak Akpnin bu huyunu seviyorum.

    Menderes Mehmet Tevfik Türel Akpli belediye başkanı ziyarete gittiği fen lisesinde 10.sınıf öğrencisi(daha bebe amk o yaşta başlıycağı kötü alışkanlık hayatını giber güzelim fen lisesinde okuyan zeki kızımızın)CHP’li Mustafa Akaydın’ın başkanlık döneminde 3 yıl üst üste düzenlenen bira festivali Oktoberfest’i neden kaldırdığını sordu.
    Akpli başkandan ise adeta bir hayat dersi geliyor genç kızımıza.

    "Sen gitme diye kaldırdık. Bizler bu ülkeyi yasa ve yönetmelikle yönetmeliyiz. Sizler oralarda bulunmayın diye bu festivali iptal ettik. içki içmeyin. Biz sizin iyiliğiniz için içmeyin diyoruz. Uyuşturucu da bunun içinde. Uyuşturucunun sonu ölüm. içki uyuşturucunun, uyuşturucu ölümün basamağı. Orada bir kereliğine denediğin şey, ölümüne neden olabilir. Ben en doğru yaptığım işlerden birisi olarak görüyorum bunu. Allah korusun Tuanacığım, o festivalde birisi sana bir kereden bir şey olmaz deseydi ve seni kötü bir alışkanlığa itseydi, ben bu belediye başkanlığını yapmayayım daha iyi. Bizler size 'bira festivaline gidin' demiyoruz. Kütüphaneye gidin, spor salonlarına gidin başka yerlerde harcayın enerjinizi. Kötü alışkanlık kazandırmaya çalışan arkadaşlarınızdan uzak durun. Oktoberfest bir bağ bozumu festivalidir. Bağ bozumunun ardından ücretsiz bira dağıtılır ve bira reklamı yapılır. Almanların çok güzel festivalleri vardır. Bak bizim Yörük festivalimiz var. Almanya’da bunu yapacağız. Onlar da gelsin burada başka bir festival yapsın. Ama bira festivaline hayır diyoruz."
    ···
   tümünü göster