/i/İnternetten Gelir

  1. 1.
    +58 -7
    AOG altincisi nedir ulan ? Bu sözlüğü bu hale getiren ergenlerin,bebelerin bu sözlükte yeri yokken hangi akla hizmet o altinciyi açarsınız amk. Yıllarca bu sözlüğün gözlerimizin önünde erimesini izledik,belki bir ümit "yeniden eskisi gibi oluruz" dedik. Biz buralarda zamanında eğlendiğimizi,kafa dağıttığımızı zannediyorduk meğer başımızdakilerin cebine su parası kazandırıyormuşuz haberimiz yokmuş. Ben bu dijital çöplükte daha fazla kalıp,yıllar önce tanıdığım bu eşsiz kardeşlik ortdıbının daha da kötü hale dönmesini izleyemeyeceğim.

    Önce yazar alımını açtın ergenleri buraya topladın sesimiz çıkmadı. Sonra kalktın yeni tasarıma geçtin binlerce yazarı kaybettin kalanlar yine "bir ümit,el alışkanlığı napalım" dedik kaldık. Gold inci saçmalığı başlattın ona da "tamam amk" dedik. Ama bu AOG altincisinden sonra ben burada bir dakika bile durmak istemiyorum. Tüm kardeşlerim kendinize çok iyi bakın,2010 haziranında tanıdığım o zamandan beri takip ettiğim ama ocak 2012'de aranıza girebildiğim bu ortamı bende şu an itibariyle bırakıyorum.

    Hepiniz kendinize iyi bakın.. Allah'a emanet olun. Çok güzel zamanlarımız geçti,bu ortamda kendimi tanıma keşfetme fırsatı buldum.. Hayatımız boyunca "küfretme ayıp" diyenlerin,"öyle her şeyi her yerde söyleme" diyenlerin ne kadar korkak ve bu eylemlerin ne kadar korkakça olduğunu gördüm ben burada. Şu an burası kreşe ve çöplüğe dönmüşte olsa bir zamanlar gerçekten eğlendik gerçekten kardeşliği tanıdık buralarda. Sevdim ben burayı. Ama kimi sevdiysem gitti işte..

    Hakkınızı helal edin.. Umarım bir gün burası gerçekten eskisi gibi olurda bende bu veda entryimi seve seve zütüme sokarım. Ama sanmıyorum be.

    Gelin son kez dinleyelim: https://www.youtube.com/watch?v=XApiJJ-gZr4

    son edit: özet geç bin diyenler için "arifinmencestereattigigol'de sözlüğü bıraktı."
    ···
   tümünü göster