/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    -1
    ilk olarak bu yazacaklarımın ırkçılıkla veya ülkücülükle bi alakası yok zira ülkücü de değilim. Kendimi Atatürk milliyetçisi olarak görüyorum yani kökeni ne olursa kendini türk hisseden herkes türktür bu devlete fayda sağlayan, zarar getirmeyen kimseyi ayırmam.
    Şimdi gelelim kürtlere; Türk milleti asırlar boyunca tarih sahnesinde olan ve bildiğimiz gibi bağımsızlığı için defalarca ölüme gitmekten korkmamış bir millettir. Şimdi kürtlerin tarih sahnesinde bildiğim kadarıyla ilk görünmeleri Malazgirt savaşında Sultan Alparslanın ordusunda bir kuvvet olarak olmuştur. Sonrasında ne bir devlet kurmuşlar ne bir beylik hep başka devlet ve beyliklerin boyunduruğunda yaşamışlar. Bunlara dayanarak soruyorum size ne oluyorda yüzlerce yıldır başka devletlerin altında yaşamışken, şu an çoğunlukta bulunduğunuz topraklar üzerinde hak iddia edebiliyorsunuz.
    Bu durumun sadece başka devletlerin Türkiye üzerindeki çıkarları uğruna kürtleri gaza getirip onlara destek vermesinden başka bir şey olmadığını onlarda işleri bitipte o desteği çekince acınası halde olacağınızı hiç mi düşünmediniz.
    ···
   tümünü göster