/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +108 -23
    Eski sevgilimin benimle birlikte olmadığını ve bu duruma çok kızdığımı söyleyince bana "pis sapık" diyerek ortamı terk eden kızı ele alıyoruz.
    Bu kız nasıl biri olarak canlandı lan kafanızda? Çüklü abla mı?
    Aslında pek öyle değil. Kendisi vücut hatlarını -ki bunlar benim için yeterince mide bulandırıcı- olduğundan daha fazla ortaya koyan, kullandığı destekli südyenle nükleer başlık görünümü veren, göğüs dekoltesi sayesinde meme yarıçaplarını 1 km uzaktan tahmin edebileceğiniz bir bayan.
    Peki kendisi neden böyle? diye soruyoruz. Amacı insanlar tarafından beğenilmek mi? Bence amacı insanlar tarafından beğenilmek olan biri bunu diksiyonu, hal ve hareketleri ile pekala yapabilir. O zaman hedef kitleyi biraz daha özelleştirelim. Dişiler ve erkekler olmak üzere iki olasılığı düşünelim. Dişi arkadaşımızın kendi cinsini etkilemek istemesi biraz istisnai bir durum. Olasılık çok düşük. Yani anlayacağınız gibi bu dişinin beyin kıvrımlarındaki sıvıda karşı cinsi etkileme arzusu var.
    Karşı cinsi etkilemekteki amaç ne? Karşı cinse sahip olmak mı? Amacı bu ise dişinin masum sayılmaz. Eski sevgilim hakkında söylediğim şeyler için bana sapık diyebilecek kadar masum değil.
    Dar kıyafetleriyle erkek avına çıkmış bir dişi bana nasıl sapık diyebilir?
    Bir dişi kendisiyle bu kadar çelişkili olur mu Harun Abi?
    Edit: foto temsili
    ···
   tümünü göster