/i/Devlet

  1. 1.
    +26 -12
    Beyler uzun ama sıkmıcam rahat olun şu içinde bulunduğumuz platformda çok sayıda değişik görüşten insan evladı var zaten.

    Ama lütfen şu operasyonu eleştirirken birazcık düşünün eyvallah bir geri çekilme söz konusu ama bu daha büyük hezeyanlara yol açılmaması içindi ve tamamen bir istihbarat zaferiydi. Artık bu dönemde kuru milliyetçilik işe yaramıyor yok oraya bir saldırı gelse bile savaşılmalıydı toprak bırakılırmı karşılık verelim yhaaaa bilmemne tak püsür sorsan hepsi zütünü pc basından kaldırmayan mahlukatlardır giy postalı desen ağlar dıbına kodumun itleri tamamen başka devletlerin istihbarat oyunlarına kanan ergenlersiniz diğer türlü tohumunuz bozuktur zaten o ayrı konu.

    Eğer ki Süleyman Şah Türbesinden geri çekilmeseydik uzun zamandır istedikleri kıvılcımı ordan çıkarcaklardı tıpkı Ürdün ve Mısır'a yaptıkları gibi bu iki ülkeyi çok güzel bir istihbarat oyunuyla ışid'le çatışmaya soktular ama asıl bomba bize saklıydı örgütü son zamanlarda Türkiye'nin üzerine sürme politikasını herkes biliyordur zaten bu yüzden Kürtlere yardım etmemiz için baskı kuruldu ışidle Türkiye'yi her yerde karşı karşıya getirmeye çalıştılar çünkü Türkiye olası bir operasyonda ne Suriye'den nede Ortadoğudan bir daha kolay kolay çıkamazdı.

    SÜleyman Şah Operasyonu tamamıyla Türkiye'nin insiyatifinde yapılmıştır ve Ortadoğuda'ki istihbarat savaşlarının birinden galip ayrılmıştır. Süleyman Şaha bu şekilde olası bir saldırı yapılmadan bertaraf edilmiştir.

    Siz boş yapa durun Türkiye onu takip eden ateş çemberinden kaçmaya devam ediyor... şimdilik
    ···
   tümünü göster