1. 1.
    -4
    beyler arkadasimin vefat haberi geldi 1.5 saat once. ancak kendime gelebildim. biliyorum buraya yazmam sacma geliyo prim yapmaya falan calistigimi zannediyosunuz. ama oyle degil panpalar, annem oldugunde de yaptigim ilk sey onun yastigina sarilmakti.. arkadasimi bana en cok hatirlatan onu en cok gordugum yerdeyim. 1.5 saattir genzim kurudu aglamaktan, yanaklarim gozlerim agridi ama su an yuzumde ince bi tebessumle yaziyorum bunlari.
    arkadasim bana inci sozlukten bahseden insandi, onun sayesinde buraya kaydoldum, ha hic bi zaman onun kadar sevmedim burayi ama 6bin kusur entry girdim...

    universitenin ilk senesi tanismistik 6 senedir arkadastik bu sene basina kadar her yere beraber gidebilirdik.

    gittigimiz yerlerde yavas avea hattinin internetinden bile inciye bakardi.. her turlu ziyarete kosardi ayda bi caylak yer caylak suresi boyunca depresyona girerdi...

    gozlerim islaniyor su satirlari yazarken...
    her neyse bu senenin basinda, birden bi gun deli bi sekilde geldi yanima sabah 6 da... sinirden oluyordu.. 1 hafta boyunca bi daha yuzunu gormedim bi hafta sonra evine gittim zira telefona mesaja cevap vermiyodu.

    kapiyi cilingire actirdik cunku 10 dk kapiyi calmama ragmen acmadi. harbiden korkmustum.

    iceri girdigimizde les gibi kokan bi odanin ortasinda bildigin dort bes kilo vermis eli yuzu kan icinde huur cocuklari diye kufreden bi insan yatiyodu.. can dostum.. aldik hastaneye goturduk, bi kac tahlil falan yapildi, muayeneler.. doktor muhtemelen duvarlari yumrukladigini daha once ruhsal veya sinirsel bi bozukluk yasayip yasamadigini sordu falan, hayir deyince nolur nolmaz bi gun yatsin dediler. o aksam sabaha kadar hastanede can doatumu bekledim.. ertesi gunse tesaduf eseri yapilan tetkiklerden suphelenen doktor, kansere yakanlandigini tespit etti can kardesimin.. yikildim o an.. yaninda velisi falan yok zaten benden baska kimi kimsesi de yoktu kardesimin mecburen ona da soyledik aci gercegi ancak neden boyle oldu sana diyebildim. sinriden dedi, nefretten dedi..

    bugun oldu kardedim kanser gun gectikce her tarafini sardi.. hasta haliyle kac kere daha bayilana kadar duvarlari yumrukladi.. kac tane telefon parcaladi.. ona inci sozlugu hatirlatan hic bi seye tahammul edemiyodu..

    evet inci sozlugun 1316341110797 nickli yazari can kardesim inci sozlugun yeni tasarimi yuzunden kanser oldu. yeni tasarim yuzunden bugun hayata veda etti. yeni tasarim onu hayattan kopardi. bizim canimiz yandi baska canlar yanmasin.

    kahrolsun yeni tasarim
    ···
   tümünü göster