/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +1
    Amk herkes rulete o taktikle başla. Rulette hiç kimse her zaman kazanamaz. Senin dediğin taktiği kaç yıl önce 2 lirayla yapara başlamıştım ben. Siyaha 2 karşı tarafa 1. Bu şekilde yaparsan kaybettiğin her elde aslında 1 tl kazanmış oluyorsun. Ama sonra ne mi oldu? 16 el arka arkaya kırmızı geldi. Bu taktiği tek çift renk şeklinde de oynayabilirsiniz ama gibilmeye doymazsınız. Dediğin ele kadar 630 lira falan yatırdın O elde gelmezse zaten batıosun. kolonlar üzerinden gitmek daha mantıklı 3 katını alıyosun çünkü ama dediğim gibi ruletin sistemin de belli bir sistemde oynadığınız da farkediliyor.

    Ruletten anlık para koyarsın. Girersin. Dediğin gibi 1000 liran olur. Tak koyarsın siyaha 200 teke çifte bişeyler atarsın kolona atarsın. kazanırsan çıkarsın.


    Kumarda küçük para falan şeklinde devamlı kazanamazsıZ. Sistem müdahele ediyor çünkü. idda dan da aynı şekilde devamlı kazanmak imkansız. sadece bir oyun ve sistem var devamlı kazanabileceğiniz. Onuda az sayıda insan biliyor. buda bende kalsın
    ···
   tümünü göster