/i/Tespit

  1. 1.
    +18
    çok iyimiş be biraderim. ayrıca kartlar da kızılay, ne kayar ama şak şak..
    ···
    1. 1.
      +12
      ne zaman pispirik atsak, telaşına yandımın kahveci naci dayı kartların kulağunu bükmen diye bize o samimi ses tonuyla seslenir.bu kültürde bitti reis ..
      ···
      1. 1.
        +6
        biraderim, babalarının yanında oralet içen son nesil biziz. o kartların kulağını bükünce kahvecinin ağzındaki sigaranın külü sinirden masasının üstüne düşer, bunu gören son nesil biziz..

        şimdilerde biliyorsun, bi starbucks, bi tchibo felan aldı başını gidiyor. ayda yılda bir ben de giderim kahve diyarına, ama bu yeni nesil çok seviyor ellerinde kocaman bardaklarla sokaklarda gezmeyi. artık nasip, bizim çocuklara.

        ulan yıl olmuş 2015, gençler batak nedir bilmiyor, artık sırf poz vermek için Sabahattin Ali'nin Kürk Mantolu Madonna'sını alıp kahveyle beraber poz verip yüklüyorlar profillerine. Nasıl ayar oluyorum var ya..
        ···
      2. 2.
        +5
        liselisini çocuk çombalagını gectim,40 50 yasındaki azgın tekeler bile kahveden kopar olmus. boynuna fuları baglayan pekekent, starbakslarda alıyo solugu. adını bile yazmak gelmiyo icimden, adı bile itici, bizden degil lan. amerika işte böyle böyle gibiyo benligimizi ..
        ···
      3. 3.
        +10
        ulan 4-5 sap toplanıp kahvede batak-çay-sigara üçlüsünü yapan bi bizmi kaldık ulan. Özel bi ünide okuyorum bunu yapacak adam bulamıyorum aq. Ne neroymuş starbaksmış karton bardağını gibtiklerim ya.

        Erkekler ikiye ayrılır
        Kahveye gidip batak oynayanlar ve eşcinseller.
        ···
      4. 4.
        0
        pampa ben kahveye gitmiyorum ama bu dediklerinizin hepsini cafede yapıyorum. Şimdi ben eşcinsel oluyormuyum?
        ···
      5. 5.
        0
        giberim kafeni lan kafe ne amk ?
        ···
      6. diğerleri 3
   tümünü göster