/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +7 -2
    sokturtmayın vatanseverliğinize de ideolojinize de. lan zütü taklu burnu sümüklü binler bile siyaset yapar olmuş amk sözlüğünde.
    ne vatan toprağı ne atalar bilmem ne.
    insan hayatından daha değerli hiçbir şey yoktur olum bu gibtiğimin hayatında. gibtirtmeyin bana türbenizi de kitabınızı da.
    atalarınızın kemikleri türbe taşındı diye sızlamaz, asırlar sonra aynı kafada olduğunuz için, kafayı kaldırıp etrafa bakmadan gururlanacağınız tek şeyin geçmişiniz olduğu için sızlar.
    hanginiz askerlik yaptı lan o türbede? var mı yapan yakınınız? gidin sorun o pgibolojiyi. can taşıyor lan herkes can. herkesin sevdikleri var.
    1 tane gencecik adam hiçbir sebep yokken öldü o operasyon yapılacak diye. hanginiz ona üzüldünüz? hanginiz onun geride kalanlarına üzüldünüz? türbenin içindeki kemiklerden size ne olum.
    kimisi akpye tak atar, kimisi mhpye kimisi chpye...
    ideolojiniz uğruna neden bazı şeyleri görmezden geliyorsunuz dıbına koduklarım. insan öldü lan orda huur çocukları. üstelik senin insanın.

    özetle beyler: bu yazdıklarımı 1 hafta sonra unutup tekrar o gerzek hareketlere devam edeceksiniz ama yinede yazdım.
    unutmayın olum; bu hayatta insan hayatından ve sevgiden daha değerli birşey yok. giberim dininizi de ideolojinizi de. herhangi bir cana zarar gelmemesi için elinizden geleni yapın ömrünüz boyunca. sevin sevilin . şimdi gibtirin gidin bu başlıktan.
    ···
   tümünü göster