/i/Tespit

  1. 1.
    +27 -4
    Başlıktanda anlayacağınız üzere sert osurma taktikleri vericem.

    Öncelikle sesli ve osurduğunuz zaman kanepenin yaylarını bile titretmek istiyorsanız ön şart neticenizdeki kılları kesmek. Bu sayede susturucu görevi gören kıllar etkisiz hale gelicek.

    1- Bağdaş kurma yöntemi ile sol veya sağ farketmez her hangi bir bacağınızı dizinizden tutup kaldırın ve salın biraz ince sesli olabilir ama gayet etkilidir.

    2- Riskli bir yöntem ama yinede işe yarıyor. Gazınız geldiğinde tutun o içeride mutasyona uğrasın ve arkasından gelen gazlarla birleşsin. Ve o birleşme tamamlanınca zaten vucud sizi beni dışarı at diye zorlayacaktır. Açımadan salın güzel kokulu ve sert bir osuruğa sahip olmuş olacaksınız.

    3- Ikınma yöntemi. Nasıl sıcarken ıkınıyorsunuz. Gazınız geldiğinde ıkının korkmayın sıçmazsınız(tabi bağırsaklar dolu değilse) öyle bir şiddetle o gaz dışarı çıkarki karşı binadan size noluyo amk demeye gelirler.

    4- Ve son yöntem Aragaz verir gibi aralıklarla ıkınarak osurmak uzun süreli bayıltma etkisi yaratabilir. Çevredeki insanlar bu durum karşısında bayılabilir dikkat.

    Çevrenizdeki insanları kendinizi ele vermeden bayıltma yöntemleri

    1- Sessiz atmaya çalışın. Zaten sessiz atılan her osuruk burunda yanmaya hatta koku duyularının çürümesine yol açabilir.

    2- Akşam kurufasülye yeyin ve her hangi bir gaz yapan gıda. Bu osuruğumuza sessizde atıyoruzki bizden şüphelenmesinler. Ve çevrenizdeki insanlar nereden geldiğini anlamadan burunları o attığınız sessiz osurukla adeta parçalanacaktır.

    Önemli Uyarı-- Bu yaptığınız yöntemlerde çevreye vereceğiniz rahatsızlıktan veya yanınızdaki insanları bayıltma koku alma duyusunu yok etme o gaza kalıp gözlerinde ciddi hasara yol açabilirsiniz Fakat bunlardan sadece siz sorumlusunuz.

    Dipnot: Sessiz attığınızda kim osurdu ya gibisinden cümleler kurmayın kendinizi ele verirsiniz sizde diğerleri gibi etkilenmiş gibi yapın ama onların düştüğü durumdan zevk alın..

    Yanınızdaki insanları mahvetme ve bayıltma gibi taktiklerle tekrar görüşmek üzere. Güzel sesli ve sert osuruklar dilerim.
    ···
   tümünü göster