1. 276.
    +3
    oha lan ben oyunu bitireli 2 ay oldu millet daha çıkmasını bekliyor pc ye..

    neyse, biraz degerlendirelim.. spoiler yoktur rahat olun oyunu oynamayanlar

    baştan söyleyeyim oyun bir san andreas değil.. hikayeler biraz parça parça olmuş. tabi 3 karakter oldugu içinde olmus olabilir. ama hikaye biraz kopuk. mesele demin başka bişi için kosturuyoduk o noldu da sımdı baska bıseye atladık hemen falan dıyorsun bazı yerlerde.. san andreasın o sürükleyici hikayesi maalesef yok.

    3 karakter olayı güzel olmuş. tek bir karaktere baglı kalmamak güzel. serinin devamında da bu yönde ilerlemeli rockstar.

    şehir küçük.. küçük derken abarttım biraz ama öyle tanıtıldıgı gibi devasa bir harita yok. tek bir şehir var gerisi orman köy kasaba dag tepe.. bu anlamda hayal kırıklıgı oldu.. san andreasda kı devasa 3 şehirli haritadan daha buyuk bısı bekliyordum ama dag tepe kasmışlar hep.. tamam yeşil alanlar orman hıssı hayvanlar falan oldukca guzel ama bi noktadan sonra bayıyo.. şehirde ufak bana gore.. 1-2 hafta oynayınca tum sehırı ezberlıosun nerde ne var dıye..

    gorevler bana kolay geldı.. cogunu ya ılk ya ıkıncı denemede yaptım bıtırene kadar.. güzel gorevler var ama cok fazla soygun gorevı koymuslar.. soygu derken sılahla gıdıp basmak zevklı ama al denızaltını oraya tası yok al ucagı buraya gotur gıbı getır gotur gorevlerı bayıyo bı muddet sonra..

    grafıkler guzel olmus. özellikle deniz efektine bayıldım.. ps4'de oynadıgım ıcın grafıkler daha da bır guzel geldı ama ps3 konsolunda aynı goruntulerı alamıyormusun okuduguma gore.

    online mod çokta abartıldıgı gibi değil.. tamam cesıtlı etkınlıkler hatta heıst gorevlerı de eklendı en son galıba falan bunlar guzel ama ısın ıcıne onlıne gırdımı bu tarz oyunlarda her daım ergenler anasını sıkıyor oyunun.. multı sevenler ıcın fena degıl tabı ama..

    araba surus mekanıgı, modifiye bol kıyafet secenegı, dovmeler, sac sakal tarzları falan oldukca cesıtlı.. guzel olmus bunlar. oturup saatlerce bunlarla oyalanabılırsın bıle.. ayrıca araba sıparıs etme borsa ınternet gıbı seylerde guzel olmus gerceklık katmıs.

    ucak kullanma falan cok guzel olmus.. zaten ucus mekanıgı gta nın tum serılerınde guzeldı ama bunda tavan yapmıs. ben havacılıga meraklı oldugum ıcın boeıng ıle yarım saat sırf ınıs kalkıs yaptım oyle havada suzuldum sımulatore yakın bır hıssıyat koymuslar..

    easter egg ve gizemli durumlar pek gozume carpmadı benım var tabı ama san andreas gıbı senı baglamıyor. san andreas ın belkıde en guzel yonlerınden bırıde buydu. mıllet oyunu bıtırse bıle kumarhanelerde takılır, gızemlı olayları arar falan.. bunda oyun bıttıkten sonra yapcak pek bısı kalmıo oyle takılıosun.. strangers & freaks gorevlerı cogu sacma.. mesela ot çekiosun kafan guzel oluyo uzaylılar gelıp sana saldırıo falan..

    genede güzel oyun diyorum ben. gta serisi zaten yeri ayrıdır her zaman..ama bana göre senenin oyunu değil

    neyse baya bısı anlattık sorusu olan pıcler cvp yazsın.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      0
      Tamamı ile haklısın ama gta v senenin oyunuydu be panpa . Ps4 ve xone çıktığı zaman dahada fazla ünlendi . Pc'ye çıkarsa nasıl olur durum merak söz konusu .
      ···
    2. 2.
      0
      büyük ihtimalle birçok yerde senenin oyunu seçilmiştir ama bana göre senenin oyunu the last of us, dragon age veyashadow of the mordor arasında gidip gelir
      ···
   tümünü göster