/i/Kız Meselesi

  1. 1.
    +4 -3
    bulundu beyleer. gelin anlatıyorum.. geçen bu kahpe benim eve geldi öyle oturmaya sohbet muhabbet derken saat de baya geç oldu aq.neyse kalkim ben artık yurda gidim dedi ben de saçmalama ya kal burda bugün dedim yok mok falan derken ikna ettim bunu. başıma gelecekleri bilsem gibsen etmezdim aq.
    neyse aradan bi iki saat geçti benim uykum geldi yeeaaa dedi ne diyeyim ben de aq aynen geç oldu yatalım artık falan dedim ama yalan bir gram uyku yok dıbınakoyim. nasıl uyku tutsun çavuş nöbette bekliyo ilk fırsatta indirecek aq.neyse nerde yaticam ben dedi tabi ki benim yatağımda dedim.iki tane yatak var aq arkadaş da evde yapacak bişey yoktu yani.ben de salonda yatarım artık dedim ama buz gibi dıbınakodumun yeri gibsen yatılmaz yani. dedim bu böyle olmicak aq aldım yastık falan ney varsa geçtim ben de benim odaya mis gibi bi yer yatağı yaptım kendime. bubi tuzağı gibi kızın yatağının hemen altına kurdum yattım pusuya aq.kahpe kafayı yastığa koyar koymaz uyumaya başladı.ben de sağa döndüm sola döndüm yok aq bildiğin uykum yok yani. neyse laptopla oyalanim takılırım biraz dedim kendi kendime. sırtımı verdim kızın yatağına uzattım ayakları da takılıyorum öyle.lan bide ne duyim arkadan haldur huldur osurma sesleri geliyo dıbınakoyim..bi on saniye kadar kendime gelemedim. yanlış duymuşumdur falan dedim kendi kendime lan baktım kahpe yatakta çatur çutur osuruyo hala aq.yorgan inip inip kalkıyo, komşular falan şikayete geliyo, sokakta sesleri duyan insanlar halaylar çekmeye başlıyo, işid izmiri bombaladı diye son dakika haberleri çıkıyo dıbınıgibeyim.
    dayanamadım en sonunda attım bu kahpenin üstünden yorganı çıktım üstüne dıbınakoyam ayaklarımla tuttum ellerini sillelemeye başladım bunu gibtir kalk git dıbınakodumun motoru dedim buna. aldığım gibi taksiye bindirdim gibtir ettim bunu yurduna.. bildiğin soğudum dıbına koyim.o gün bugündür ne zaman görsem kahpeyi kulağımda o geceki osuruk sesleri çınlıyo aq.bu da böyle bi anımdır işte beyler..
    ···
   tümünü göster