/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 26.
    0
    uzun bi dönem böyle geçirdim içimdeki boşluğun nedenini aradım yıllarca , mutlu veya mutsuz diye ayırmıyorum çünkü boşlukta hissettiğim şey ne mutluluk ne de mutsuzluk para ile alakalı bir durum yaşamadım aşırı zengin olduğum aylarda oldu parasız kaldığım zamanlarda farklı değildi. beni canından çok seven bi kadında oldu bende onu beni sevmesine hayran kaldım ama içimdeki boşluk ses durmuyordu ondan da vazgeçmek zorundaydım benim gibi bir suratsızı ne kadar çekebilirdi ki 1 yıl 2yıl ? haha devam ettim yoluma moruk vaktimi kendi içimde harcadım insanları pek takmıyor gibi görünsemde bazen çıldırcak duruma geliyorum toplum mide bulandırıyor iki yüzlülüğü ile suratına bi ifade seçiyorsun yoluna devam ediyorsun ben şehirleri sokakları sevdim beyoğlunu çok severim saatlerce kafam güzel gezerim bi bara geçerim içerim abuk subuk biriyle tanışırım onla muhabbet ederim çok ilginç karakterler var tavsiye ederim arkadaş olma sadece anlatsın sen dinle ben öyle huzur buluyorum neler var neler karısından kızından neler çıkıyor bi bilsen ne hikayeler geziniyor ara sokaklarda yalnızsan hayat ben,im için böyle geçiyor bi şikayetim yok herkes sokakta dans etse sevgi gösterisinde bulunsa birbirine zannetmiyorum farklı olacağımı o yüzden akışına bırak dostum ve ne yaparsan yap pişman olma hayatta öyle yanlışlarım oldu ki çok şey kaybettim ama kaybetmem gerekiyordu yanlış yapmam gerekiyordu o yüzden ben iyiyim sizlerde iyi olun tadını çıkarın her anın kahkaha atmanıza gerek yok bunun için yada yanınızda varoş bi kıza ağlamanında tadını çıkarın...
    ···
    1. 1.
      0
      Geçti mi o boşluk ? bunları sadece daha fazla o boşluğun içine düşmemek için yapmıyor musun ? bilmediğim birşeylere özlem duyuyorum. ama bu özlemin neye olduğunu anlayamıyorum. dolduramıyorum hayatımdaki boşlukları. (burada ben doldururum boşluklarını diye yazacak olan varsa onun ben elini gibeyim)
      ···
      1. 1.
        0
        geçmiyor o en azından şimdilik. istediğin dileği dile geçmiyor kardeşim bi ara lanetlendiğimi falan düşündüm sonra güldüm.Özlem duyduğun şey kendin olabilmek her taktan sıyrılıp kendini bulabilmek ben böyle düşünüyorum yani aradağım şey bir anda beni değiştiricek bişey değil hayatım boyunca yaptığım edindiğim birikimler kim olduğumu söylecek bana. kat kat üstüne koya koya giden bir şey bu en ürkütücü tarafı sonunu en tepeyi göremiyorsun bu yüzden kayboluyosun ama en tepeyi düşünmessen bütün bu sorunlar ortadan kalkıcaktır o yüzden yaşa moruk her pisliğe bulaş ama asla pişman olma .
        ···
      2. 2.
        0
        Müzikle uğraş müzik dibi olmayandır duygularını hissettiklerini anlatmassın yazılar ile dyazılar saçmadır insanlar diğerlerinden farklı olduğunu göstermek dahi olduğunu düşündürmek içindir peki ya dahi olduğuna eminsen ?
        ···
      3. 3.
        0
        bırak en tepeyi yarını göremiyorum. var mı bundan daha kötüsü. belirsizlik değilmi herşeyi tak eden ? sırtımız yüklerin oluşmasının sebebi değil mi belirsizlikler ? yaşıyoruz elbet ama içi boş. hiç bir zaman pişman olmadım. keşkelerim de olmadı en fazla anasını gibeyim dedim güldüm geçtim. ya da geçtim zannettim bilmiyorum.
        ···
      4. 4.
        0
        müzikle daha da melankoliğe bağlıyorum. herkeste vardır zeka hakkında megolamanlık. zekaları pazara koymuşlar herkes gitmiş kendininkini almış. ama kaçımız bu megolamanlıkta haklıyız ? kaçımız düşündüğümüz kadar dahiyiz?
        ···
      5. 5.
        0
        Yarın nedir ? sonsuzluk ve bir gün diye bir cevap geliyor aklıma .Belirsizlik kaybolanlar içindir moruk ben 173 cm 60 kg luk bir et parçasında kayboldum sürükleniyorum işte yuvarlanıyorum kafamı çarpıyorum acıyor kolarım çiziliyor her keskin uçta. hala takla atmaya devam ediyorum hızımı kesmeden ne zaman duracağım bilmiyorum ama kimin durduracağını çok iyi biliyorum her taktan işi yaptığım gibi bunuda kendim yapıcam .
        ···
      6. diğerleri 3
   tümünü göster