/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +402 -94
    gece evimde oturmuş gibimle bilek güreşi yaparken yan daireden gelen takırtılarla irkildim. gürültünün artmasından sonra yeter ulan diyerek ufaklığı boxerın lastiğine sıkıştırıp yan dairenin ziline bastım.

    kapıyı evin yollu kızı ilayda açtı. balık etli vücudu ve dolgun memeleriyle bir dokunuşuyla beni iliklerime kadar boşaltacak güce sahipti. ilaydacım ne bu gürültü dedim. yaa perdeleri takamıyorum yardımcı olurmusun bir anda kornişler çıkıverdi dedi. bende ne demek hayatım takmak benim görevim diyerek vazifeye atıldım. gibim bırak beni ulan diye boxerı yırtıp pantolonu zorlarken bende aklımdan pişti oynamaya çalışıyordum ama dayanamadım.

    bir yandan kornişleri geçirirken bir yandan zihnimde ilaydaya geçiriyordum. yukarıdan askılı elbisesin içindeki yaramazları görüyor, ah keretalar diyip bir yanak alasım geliyordu. laf arasında babasının bugün eve gelemeyeceğini, hastanede annesiyle beraber bir yakınlarının başında kalması gerektiğini söyledi. bende bu heyecanla bir an sendeledim ve düşecekken beni son anda tuttu. bir anda dudaklarıma yapışarak seni yıllardır arzuluyorum aptal diyerek beni soymaya başladı.

    bende onu soyuyor çılgınlar gibi birbirimizi arzuluyorduk. tamamen çırılçıplak kalınca yatağa uzandı beni yanına çağırdı. tam yanına sokuldum ki kapıda bir anda mehmet amca belirdi. napıyosun lan sen diyerek bana doğru baktı. bende ayağa kalkıp ilaydaya bir tokat attım ve ulan huur hani yatak gıcırdıyordu hiç birşeyi yok işte diyerek bağırındım. mehmet amcaya dönüp ne biçim kız yetiştiriyorsun sen biraz edep edep diyerek sinirli sinirli giyinmeye başladım. böyle işmi olur siz nasıl insanlarsınız diyerek kapıya doğru yürüdüm. ardından mehmet amca durumu çaktı ve babadan kalma tüfeği bana doğrulttu bende son bir umut olarak 'korkmaaa sönmeez bu şafaak' diyerek başladım. mehmet amca milliyetçi adamdır hemen saygı duruşuna geçti. 46. kez istiklal marşına başlayacakken mehmet amca bir anda yere yığıldı ve bende koşarak uzaklaştım. ulan kırk yılda bir am a bu kadar yaklaşmışken gene ofsayta düştüm. yanarım yanarım ona yanarım.
    ···
   tümünü göster