/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +176 -13


    1



    ..





    2



    ..



    Olum nası anlatsam bilemiyorum. Ama çok zoruma gidiyor be amk. Bizmi zamanında çok saftık bunlar mı iyice takunu çıkardı bilmiyorum, aman aman büyükte değilim amk 21 yaşıma giricem daha ama biz lisedeyken erkek olduğumuz halde bu kadar rahat değildik ki bunlar kız amk.
    Bizim sınıfımızda gibtir git diyen kıza kaşar huur gözüyle bakardık niye küfür etti diye.. Peki bunlar ne dıbına koyim abi ya. Geri kafalı yobaz veya aşırı rahat bi insan değilim bu bahsettiklerimin onlarla ilgiside yok ama ne biliyim abi sokakta merhaba desen sapık var diye çığlık atıcak kızlar %90 eminim buna, gelip sosyal medyada bu tarz davranmaları yazmaları çileden çıkartıyor beni.
    Biz ferredan bahsederken yanlışlıkla bi kız duyunca ferre ne diye sorardı bize bunlar öyle mi dıbına koyim. Sins i de biliyorlar alexis ide ve daha bi ton şey var.
    Ya varya bazen şu dexer sansür getirsede twitter a face e ye giremesek demiyorum değil. Yemin ederim neslin anasını gibti bu sosyal medya. Ben iğreniyorum abi bunlar yarın öbürgün anne olucak dıbına koyim, biraz ileri dönük bakın olaya bunlar anne olduklarında çocukları nasıl olur ?
    Şuanki bu gibik neslin tek sorumlusu 75-85 nesli amk. Bizimde nası çocuklar yetiştireceğimiz muamma ama ben benden önceki neslin bu yetiştirdiği liseli huur çocuklarını gördüğüm halde bu şekilde yetiştireceğimi sanmıyorum.
    Ben daha kızların küfür ediyo olmalarına alışamadım ısınamadım bunlar ferre izleyip izlediğini belli ediyorlar dıbına koyim. Lan izleyin izleme diyen mi var ama gelipte niye binlerce kişinin görebileceği bi yerde yazmanın ne manası var dıbına kodumun kızı.
    Bakın beyler benim derdim gibiş sokuşla değil, kız gibişemez diyecek kadar mal değilim isterse her önüne gelene versin ama bu sadece verdiği kişi ve kendi arasında kalsın yada işte 2-3 arkadaşları bilsin. Amaa bizim toplumsal değerlerimiz var dıbına koyim bu kadarda genişlik olmuyor olum gördükçe çıldırıyorum bunları lan sen daha liselisin dıbına kodumun kızı liseli..
    Off ne diyim dıbına koyim yazdıkça sinirleniyorum daha çok yazasım geliyo çorba oluyo belki şuanda bile bi gib anlaşılmıyo yazdığımdan amk. Yeter bu kadar

    EDiT: Beyler Bi 20-25 yaş arasındaki kızlara bakın sosyal medyadaki hesaplarına dışardaki davranışlarına vs. arkadaş arasında en huur olanı bile dışardan bakınca belli etmiyor.
    Bide -20 yaşa bakın amk.
    ···
   tümünü göster