/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +11 -15
    evet. düşündüm de bu süreyi biraz daha kısaltayım ve şimdiden ayrılayım. ne de olsa bakmam gereken pek çok işim var. arkamdan pek çok huur evladı sövecek olsa da onlar hayatlarında hiçbir tak olamamış boş beleş gereksiz insanlar olduklarından içim rahat. burada ferre ve küfür paylaşımında bulunarak kendilerine ortam yarattıklarını sanan bir asalaktan başka bir şey değiller.

    evet. ben gerçekten yakışıklı, zeki, entelektüel ve karizma bir insanım. çok nadir insanlardan biriyim. çevrem hep bunu söyler. bunu trollemek ya da sanal karakter yaratmak için yazmıyordum. gerçek hayatta da böyleyim. bu karakteri gerçek hayatta mütevazı birisi olarak tanındığımdan yarattım. içimde bastırılmış olan egomu buraya dökmek istedim.

    güldük, eğlendik ama bukarakter benim her geçen gün daha fazla vaktimi almaya başladı. kendime ayıracağım zamanı çöpe atmak hoşuma gitmiyor.

    beni seven herkese teşekkürler. sevmeyen huur çocuklarının da anasının amın kadar yolu var. onlar gereksiz boş beleş insanlar olarak oksijen israfından başka bir şey olmayacaklar. onlar her zaman kaybeden olacaklar.

    hoşçakal sözlük. sukunuverdimpic efsanesi burada biter...
    ···
   tümünü göster