/i/Tespit

  1. 1.
    +191 -8
    muhtemelen sizden -öncelik sıralamasına göre yazıyorum bu kısmı- daha zengin daha yakışıklı daha başarılı birini bulmuştur veya öyle birini gözüne kestirip sizi muhatap dahi almıyordur.

    kızların çoğunun, bakın hepsi demiyorum, sevmenin ne demek olduğundan haberi bile yoktur. bir efendi romantik erkek sever sadece. gözü başka birini görmez. saf sevgidir içindekiler. aşkı gözünü kör etmiştir ve bu körlük yüzünden boynuzlandığını bile göremeyebilir.

    ama kızlar böyle değildir. çoğunluğu cepte birini hazırda tutar. sizden daha iyi özelliğe sahip birini ayarttı mı da zütünüze tekmeyi basar. yaşanan güzel şeyleri bir çırpıda çöpe atar. mazlum erkeğimiz de kendini içkiye sigaraya verir. mesela kendini içkiye sigaraya veren kız var mıdır sevdiği tarafından terkedildim diye?

    o yüzden değersiz insanlar için kendinizi üzmeyin. hatta kurtulduğunuz için dua edin. çünkü öyle bir kızla evlenirseniz ileriki zamanda muhtemelen size boynuzu da takar. bu sefer hayatınız toptan kararır. yapmayın gözünüzü seveyim kendinizi heder etmeyin.

    düzenleme: la oğlum sakin olun ne yaptınız şuku butonunu çökertmişsiniz. ne çok dertli panpam da varmış neyse onlara da bir nebze serinlik olur.

    bu arada ali ismail korkmaz ölmedi...
    ···
   tümünü göster