/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +6 -1
    lütfen iki kere düşünün... Hatta böyle şerefsizce ithamlarda bulunmayın bile.

    Onların daha hassas bir kalpleri olduğunu, söylenenlerden çabuk etkilenebileceklerini unutmayın.

    Onların da sevdikleri insanlar olduğunu ve onları çok seven birileri olduğunu unutmayın. Onların da aileleri olduğunu aklınızdan çıkarmayın.

    Bu atılan iftiraların, söylenen kötü sözlerin onların canlarını nasıl acıttığını, onları mutsuz gören sevdiklerini nasıl üzdüğünü düşünün. Bu sözleri haketmedikleri halde onlara böyle şeyler söylemeyin.

    Gördüğünüz her kıza yazmaya çalışmayın. Yazsanız bile karşılık vermiyor diye ona kötü sözler söylemeyin. Bir sevdiği olabilir de ondan karşılık vermiyordur diye bir düşünün, anlayış gösterin. Hemen etiket yapıştırmayın. Hem onları hem de sevdiklerini üzmeyin. Buna hakkınız yok, olamaz da. Onların 1 damla gözyaşları kadar değeri yoktur böyle şerefsiz insan müsveddelerinin. Çünkü onların 1 damla gözyaşlarına kurban olacak bir sevdikleri olduğunu bilmezler.

    Onlara kötü davranmayın. Fiziki, pgibolojik, sözlü ya da yazılı asla taciz etmeye çalışmayın. Onlara zorla birşeyler yaptırmaya çalışmayın. Bu güzelim ülkeden nefret ettirmeyin onları, bizlerle eşit şartlarda yaşamalarına izin verin. Yukarıda söylediklerimi kendinizle empati yapın. Ülkenin daha fazla çivisini çıkarmayın.

    Teşekkürler...
    ···
   tümünü göster