/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    0
    Her inanışa saygı gösterdiği ve zorlayıcı bir din olmadığı gün gibi ortada değil mi zaten güzel kardeşim? Şimdi bana Osmanlı Devletinden bahsettireceksin, 600 yıl dünyaya hükmetmiş bir devlet islam altında müslüman bir devletten bahsediyoruz. Bu devlet istese idi, dünyayı kılıçtan geçirir müslüman olmaları için zorlardı.
    El insaf be kardeşim Kabe'den bahsediyoruz Kabenin müslümanlar için ne kadar önemli olduğunu bilmiyor musun? Empati kur, senin için çok çok değerli olan bir mekanı göz önüne al, ondan sonra bu meseleye gir.
    Kur-an da nerede şiddet var? Yada insanları şiddete teşfik eden ayet var gösterir misin? Gerçek müslümanlar şiddet içinde değiller. Işid'i konu alıp gelme bana.
    Hz. muhafazid'in hayatını okuyup, değerlendirirsen, inançlara saygısızlık olmadığını göreceksin.
    ···
    1. 1.
      0
      Güzel kardeşim, Hz. muhafazid SAV Mekke yi fethettikten sonra, hiç bir müşriğin evine girip putlarını falan kırmadı, durumu böyle lanse etmeye çalışma. Kabe'den söz ediyoruz. Allah'ın evinden söz ediyoruz.
      ···
    2. 2.
      0
      Tekrar yapsınlar. :DDDDD Yahu takıldığın şeye bak.
      ···
    3. 3.
      0
      osmanlı şiddet kullanmadı diyerek islam hoşgörü dinidir dersen ben de kuteybe bin müslim'in islam adına öldürdüğü 100.000'den fazla türkü göstererek islam şiddet dinidir derim.
      ···
    4. 4.
      0
      islam adına şu an IŞiD de insan kesiyor öldürüyor yakıyor. Belki kendilerine göre haklılar kısasa kısas yapma derdinde olabilirler. Her islam adına adam öldüreni benimseyip kabul etsek, senin gibilerinin elinden kurtulamayız herhalde.
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster