/i/Soru Cevap

Bilmemek değil başlık açmamak ayıptır.
  1. 1.
    +1 -2
    Beyler bu başlık altında size elimden geldiğince kızların pgibolojisini anlatmaya ve onların beyninin çalışma mekanizmasını anlatmaya çalışacağım. Beyler öncelikle kızların hepsi aynı değildir aynı olan tek şeyleri bir vajina ve iki adet memelerinin olmasıdır. Hiçbir kızı diğer kızlarla kıyaslamayın aksi halde fena halde hata yaparsınız.

    Evet beyler kızlar ile ilgili birazdan anlatacağım şeyler sizi vezir de edebilir vezir de. Beyler pgibolojiden anlayan birisiyim bunu size yardımcı olmak için açıyorum yararı olur umarım.

    Evet beyler öncelikte yapmamız gereken şey kızların zütünü kaldırmamak. Sizin ona zorunlu olduğunuzu hissettirmemeniz gerekir düzenli bir ilişki istiyorsanız. Kız ne yaparsa yapsın sizin onun yanında olacağınızı hissederse sizi yanından acımasızca gibtir edecektir bu yüzden aman ha bu hataya düşmeyin. Beyler düzenli ilişki yaptığınız anda diğer kızların herhangi bir önemi de olmaması lazım bu devirde düzenli ilişki evlilik için kullanılıyor maalesef ama dünya am züt meme değil beyler artık farına varın çoğunuz reşit olmuş insanlarsınız ve artık hovardalıktan bıkmış olmanız lazım. Bu yüzden düzenli bir ilişkiye başlamak için yeni bir adım atın ve hovardalığı bırakın beyler, emin olun bırakınca iyiki bıraktım diyeceksiniz. Şimdi sorularınız varsa yavaştan alayım dediğim gibi pgibolojiden anlarım
    ···
   tümünü göster