/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +51 -12
    gelin erkek egemen kardolarım size yine biraz tespit paylaşayım. şimdi aşk dediğiniz şey yok. üzülmeyin dıbına soktuklarım yok işte. bize öğretilen nedir ? bir kızı sev ama sadece onu. başkalarına bakma. sakın. çünkü bu kötü bir şeydir. bu nedir biliyor musunuz ? dişilerin erkekleri törpülemesi ve onları avuçları içine almasının ilk adımıdır. bu yaratılışa(veya evrime) ters bir olaydır. erkekler çok eşlidir. misal ferre izlerken bile 10-15 sekme açıyoruz olum. bi tarafta kızıl bi tarafta sarışın bi tarafta esmer falan inliyor. neden yapıyoruz acaba ? işte çok eşli olduğumuz için yapıyoruz. ama dişi öğretisi sana bunun tam terisini söylüyor ve seni doğallığından bir tık daha uzaklaştırıyor.

    neyse esas konuya döneyim. aşk sana şunu da der. bir kızı sev ona küçük sürprizler yap 14 şubat da tam bu amaca hizmet için uyduruldu zaten. erkek dişinin karşısında sürekli eğdirildi ve bunu kendi uydurdukları aşk ile yaptılar.

    şimdi aşk nedir? beyinde düşünce akışı hafıza gibi olayları sağlayan elektrik akımı vardır. bu akım ağ kurar beyinde ve bu iletimler sayesinde düşünrüz falan. bilen bilir zaten açıklatmayın işte. heh eğer bir kızı çok düşünür onun hakkında hayal dahi kursanız bu + nöral ağ demektir bu da bağlanma demek zaten. aslında beynin arkaplanında bir döngü oluşuyor ve sen onu durduramadıkça bağlandıkça kendini taka batırmaktan zevk almaya başlıyosun. arabesk dinlemek hoşuna gidiyor ama pgiblojini gibiyor, içki içmek hoşuna gider o an ama giber atar seni. ve finalde gibilmiş erkek, gibmiş dişi oluyor. ve bu dişilerin kendi aralarında organize olup geliştirdikleri bir proje. fight clubtaki myhem project gibi düşünün : )
    ···
   tümünü göster