/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +99 -38
    gayet kullanışlı ve güzel bir site olan omegle'dan (omegıl diye okunur) karı düşürdüm beyler anlatıyorum. kesinlikle okuyun pişman olmazsınız kapın benden bu tecrübeleri.

    yine next mext işte disconnect vesaire takılıyorum stranger geliyo hi diyorum başkası geliyo sa diyorum dili de ingilizceye aldım sonradan ki türkler az gelsin amk. bizimkiler hep gibini sıvazlıyo çünkü töbe bismillah.

    neyse dur lan dedim bari litvanya falan oranın dillerinden takılayım amk geçer geçmez bi baktım taşşşşşşşşşşşş gibi hatun. bayağı muhabbet ettik kendisiyle bayağı ilerlettik ilişkiyi birkaç saat içinde.

    türkiye'ye geleceğini söyledi. şu an hala litvanya'da yaşamakta. 2 yıldır seviyeli bir ilişkimiz var internet üzerinden. en son 6 ay önce chatroulette'den karşı karşıya geldik yine aynı kızla o zaman konuştuk.

    ben çok sadık biriyimdir türkiye'de bir sürü kız arkadaşım var ama hiçbirine çakmıyorum çünkü biliyorum bir sevgilimin olduğunu ve vicdanım bu ceylan gibi kızı aldatmaya el verişli değil. (entry nick oldu anansını avradını gibeyim)

    benden bir de kredi kartı numarası istedi en son görüşmemizde türkiye'ye gelecek durumu yokmuş ben de yardımcı olayım dedim ne de olsa aşk bu. çok seviyorum onu ben de babamın kredi kartını verdim amk. tc numarasını istedi onu da verdim babamınkini. ben çünkü kredi kartı kullanmıyorum kullansam verirdim ama aşkın gözü kördür ağalar.

    kız da beni çok seviyor ama buna eminim. adına şiirler yazıp şarkılar söylemek istiyorum ama bir türlü kafiye uyduramıyorum kızın adında numara var çünkü amk kayla0524 diye bir ismi var kızın ben buna nasıl kafiye uydurcam dörtle bitiyo diye dön zütünü ört diyemem ya!

    gelince sevişeceğiz ama bana bunun sözünü verdi. gelir gelmez yatakta birleşecek bedenlerimiz... terli terli sigaramızı yakarken birbirimize nasıl tanıştığımızı anlatıp güleceğiz. ilerde çocuklarımıza da anlatırız en büyük hayalim bu zaten ben o'nunla yuva kurmak istiyorum panpalarım.

    YALNIZ BiR ŞEY DE DiKATiMi ÇEKMEDi DEĞiL BEYLER...

    kızda galiba obsesif kompulsif bozukluk var bilenler bilir takıntı hastalığı. her 6 saniyede bir aynı hareketi yapıyor. önce saçını arkaya atıyor sonra hi deyip el sallıyor. onu ben iyi edeceğim buraya geldiğinde bu hastalığını beraber atlatacağız inşallah. çünkü bana da bulaştırdı amk ne zaman hi dese bende tik oldu hemen ben de hello falan diye cevap veriyorum.

    hayırlısı inşallah ne diyim, bekiyoruz.

    babam geçenlerde intihar etti parasal sıkıntılardan dolayı camdan atladı adam. televizyonda akasya durağı vardı ben ondan sanmıştım ama değilmiş. ne olmuşsa adama borç içinde yüzüyormuş. üzüldüm tabii ki ama olsun sonuçta benim artık hayatta bir amacım var gibmişim babasını amk. babam da tasarruflu olsaymış amk evladı insan hesabını bilmez mi!?

    her neyse kayla0524'ü çok ama çok seviyorum. türkiye'ye geldiğinde size fotomuzu atarım burdan gençler eheh çatlayın amk abazanları sizi elinizi gibmeye mahkumsunuz hahahahahaha!!! ben çatır çutur litvanyalı giberken siz anca onları ferreden görebileceksiniz hahahahahaha!!!
    ···
   tümünü göster