/i/Sağlık

sağlık ile alakalı her şeyin sorulup paylaşılacağı yer
  1. 1.
    +52 -2
    diş minesi özünde aslında bembeyazdır. ancak zamanla bu diş minelerinin arasındaki atomik boşluklara yemek artıkları, sigara izleri, çay-kahve lekeleri yuva yapar buda dişi hiç geçmeyen bir sarılığa döndürür.

    o diş yüzeyindeki sarı katmanı öldürmeyi öğreticem. bunu özel klinikteki muallak doktorlar 1000 tl ye yapıyor ben ise 250 tl ye mal ediyorum.

    adımları yazıyorum;

    1) diş hekimliği fakültesinden peridontoloji kısmından diş temizliği için randevu alıyoruz. ve dişlerimizi beleşe temizlettiriyoruz.

    2) migrosa girip şunları alıyoruz. bunları 1 ay kullanıcaz.

    diş ipi
    colgate optic white diş macunu
    diş fırçası
    listerine ağız suyu

    bu 4 tanesini hergün muntazam kullanıcaz 1 ay kadar.

    3) son olarak bu muallak doktorların 2 kartuşu 400 tl ye sattığı şu üründen 8 kartuşunu 230 tl ye alıyoruz. takiben 2 haftada kullanımı var. kartuşlarda hidrojen peroksit var organik artıkları yok ediyor. hiç bir zararı yok dünyadaki tüm diş klinikleri bu ürünleri kullanır. diş hekimi ürünüdür. sizin için araştırarak buldum.

    http://www.dentalsepet.co...cunu-saklama-kabi-pmu3073

    evet sadece bir buçuk ayda dişlerimizin o sarı tabakası yok oluyor. yerine bembeyaz dişlere bırakıyor. iyi bakılırsa 5 yıl rahat beyaz kalıyor.

    edit: yanlız 2-3 gün süren geçici bir diş hassasiyeti oluşacaktır. bunun oluşması iyidir çünkü o tıkanmış diş kanallarınız bile açılmış demektir. eczaneden bu kanalları kapatan macun alıp 2-3 gün ağrısız geçirebilirsiniz. daha sonra kullanmanıza gerek kalmaz. dediğim gibi 3 gün dişiniz havayla bile sızlayacak. artı bu tedavi boyunca çayı-kahveyi bırakıyoruz. yoksa olmaz. ayrıca sigara içenler denemesin kalıcı olmuyor.

    yanlız bide bu üründen çıkan ağızlığı bi dişçiye zütürüp sizin dişe göre yaptırmanız lazım. cüzi bir ücretle yaptırabilirsiniz özel bi yerde.
    ···
   tümünü göster