1. 26.
    +5
    gençler selam and aleyküm. h&h dinleyip gibimi sıkı sıkı kavrarken bi taraftan da parmağımı emerken azcık da siz keyif alın istedim. nası olcak o?

    şöyle ekşiye göz attım da bahsini etmemişler hiç . varsa yoksa sözlerini de yazayım tam olsunculuk. her neyse gelelim faydalı kısma.

    şimdi şarkıyı dinlerken kiminiz dağı taşı delmek, ona buna sataşmak, rakstar falan olmak, gibmek, gibilmek ve ya ne halt düşünüyorsanız düşünüyordunuz fakat;

    bu adamların bazı ufak referansları var lönk diye anlaşılmayan." fool fool you got to bleed for the dancer" ; " Before the fall we were only dancers , breaking into heaven - just a world full of fools" ayrıca tarot woman diye de şarkısı var dio babanın

    fool tarot kartlarının ilk kartı am dudaklarını ısırdıklarım. world dancer of the universe' de son kartı. çalışkan öğrenciler çaktı bile bişeylerin geleceğini okey.

    fool'dan başlayan yolculuğun farklı sonları var. fool yeni doğmuş, yol bilmez iz bilmez (belki masum denilebilir)

    çeşitli şeyler yaşar, dünya yaşatır. sonunda eğer "grace" denilen kafaya ulaşırsa (türkçeye adam gibi çevrilmeyen), olduğu kişi The Dancer dır.

    bu şarkıyı çok daşşşşşşşşşşşşşaklı yapan şey de birazcık budur memelerinde huzur bulduklarım. heaven and hell şarkısı aydınlanmayı, ruhunu evrimleştirme yolunu anlatır. gerizekalı olduğun için hala anlaşılıyor ki zor bir yoldur bu. bleed for some one ın manasından anlaşılacağı üzere de gene işte tam bu sebepten kanamalısın kardeşim.(faça atacaksın)

    fool başlangıç kartıydı dediydik. e saf kardeşlerimizin de (sen ya da ben) yoluna hayatta çok fazla tuzak çıkabiliyor ve ya çeldirici. yanisi bazen the magician da olabiliyor ve ya olamıyor.

    şimdi pos bıyıklı abiden alıntı yapmış bu abiler farklı şarkılarda da. burada da will to power a dokundurmuş mu azcık bilemem fakat magician gücün gözü kör etmesi güç istenci ni temsil ediyor. fool un tuzağa düşmüş hallerinden.

    stargazer, the man on the silver mountain da örneklerini görüyoruz. burda bahsi geçen kardeşlerin durumu mecişın. dark side a geçmiş halleri.

    ha geçmeselerdi ne olacaktı the world dancer of universe aydınlanma, grace mevzusu, tanrı ile teklik vesaire. biraz tanrıyı da temsil eder bu.

    alta bir entry daha atıcam o zahmetli olacak kahve yapmaya gidiyorum
    ···
   tümünü göster