/i/Acil

  1. 1.
    0
    panpalar allah rızası için bi akıl verin bana ama sizden ricam lütfen dalga geçmeyin sizden başka arkadaşım yok bu konuyu açacağım aşırı sıkıntılı bi durum içindeyim.

    panpalar ben tıp okuyorum bu sene 3. sınıftayım. hematoloji dersini gördük. işte doğan çocuğun kan grubu anne babanın alelleriyle belli oluyor falan bilenler bilir. lisede de kan grupları anlatılıyordu ama çok anlamamıştım ya da ben çok dikkat etmemişim demekki.

    şimdi olay şu benim kan grubum a. kesin eminim doğumda da bakılmış raporu var. lab dersinde de denek olarak beni kullandılar antijen testi dersinde a olduğu kesin. babamın kan grubunu ise daha bi hafta önce yanlarındayken memleketteyken kan testi sonucunda öğrendim normalde bakılıyor mu bilmiyorum. b imiş. annemse 0 o öyle biliyor bana da öyle söylemişti eskiden beri öyle biliyorum. işte takluğun başladığı yere geldik. çok ihtimal var.

    ya ben evlatlığım
    ya annem babamı aldatmış (en kötü ihtimal bu)
    ya anneme kan grubu bilerek yanlış söylenmiş. burada da çok ihtimal var. dedem ve anneanneme kadar işler dayanıyo olabilir bu ihtimalde.

    şimdi ben ne yapayım kafam karıştı iyice. bu işi önce ben anlamalıyım neler döndüğünü. çünkü babam sinirli bi adam her türlü şeyi yapabilir duyarsa. akıl verin lan lütfen
    ···
   tümünü göster