/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +12 -1
    http://imgim.com/i-have-a-dream.jpg

    çingene, kürt ve son zamanların gözde ırkı suriyelilerin olmadığı bir türkiye hayal ediyorum.
    bu hayali kurmamdaki amaç salt ırkçılık değil beyler bakın şöyle. ülkedeki bütün düzensizliğin yani ; işsizliğin, konut sıkıntısının, fakirliğin, trafiğin ve aklınıza gelecek tüm olumsuzların temel nedeni hızlı nüfus artışı.
    eğer bu ırklardan olan insanları azaltabilirsek tüm sorunların bittiğini göreceksiniz. ülkenin nüfusu şöyle 40-50 milyona gerilesin görün o zaman işsizlik oluyormu, hava kirliliği ve çarpık kentleşme oluyor mu. bunu bir düşünün beyler.

    buraya kadar okuyup bir bağlantı kuramadıysanız kalabalık asya ülkelerinin durumunu araştırın bakın. eğer bu pislikler bu hızla üremeye devam ederse biz de aynı duruma düşecez bu kesin. günlük 10 liraya çalıştığınızı hayal edin dıbına koyim.

    söylemek istediğimi anladıysanız gelin siz de bana katılın. dışarı çıkarken cebinize 2-3 tane kondom atın ve bir eliniz devamlı o cebinizde atışa hazır mancınık gibi dursun. nerde bir kürt,çingene ve suriyeli görürseniz çaktırmadan yanına yaklaşıp atın cebine 1 tane. sakın ola elden vermeye ve bilinç kazandımak için durumu anlatmaya çalışmayın bu pavlovun köpeklerine. bırakın yaşayarak öğrensinler.
    ···
   tümünü göster