/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +3 -5
    Kim ataturkun ismini kullaniyor siz gidin milleti guya gomdugunuz silahlarla tehdit edin kufur edin ummetci olun akpyi destekleyin sosyalistlermi polise tas atiyor onu atanlar provakotorler gezi olayinda 70-80 yasinda insanlarda ordaydi onlarda mi serefsiz kitapsiz?
    ···
    1. 1.
      +1
      Beynini gibtigimin mali o provakotorleri aranizda nasil barindiriyonuz it herifler ya da onlar bahane amk siz de atiyonuz tas serefsiz vatan dusmanlari
      ···
    2. 2.
      -1
      Gerizekalı senin o fındık beynine sokayım kim taş atıyor provakotör diyorum anlamıyorsun ha gerçi sizde ayrısınız poliisn arkasına geçip bize satır gösterip taş atıyorsunuz işte bu kadarsınız.
      ···
    3. 3.
      +1 -1
      ne yani şimdi biz kk lı kürt huur cocuklarıyla sırt sırta verip polisi taşlayıp askeri taşlayıp öğretmeni taşlayıp şehit etmiyoruz diye okul basıp 100lerce minik yavruyu suçsuz yere öldürmüyoruz diye küçük esnafa zarar verip sonrada kahraman gibi ortalıkta dolaşmıyoruz diye korkakmı olduk ? istesek yapamazmıyız ? yaparız fakat biz ekmeğini yediğimiz suyunu içtiğimiz kardeşlerimize bu huur çocuklugunu yapmıyoruz ve asla da yapmayız. provakatörler demişsin de sen huur cocugusun bari milleti suçlama madem provakatörler var neden içinizde barındırıyorsunuz bunları ? ... din olmayınca er kişi zütünü giber her kişi... hadi gibtir git şimdi.
      ···
    4. 4.
      0
      Ulan sen mi halkini seviyorsun sen mi yurdu kurtariyorsun kim icinde barindiyor bana huur cocugu diyene bak sen bak kendi davana onda sonra gel bu ulkede ne zaman dinle bir is cozulmus padisahlarin hepsi oglanci sen kimsinde bana laf ediyorsun siz gidip laf ettiginiz hukumetin polisinin arkasina siginin laf ettigin ideolojinin bir takunu bilmeden laf ediyorsun
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster