/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 26.
    +1
    Git olm arastir komunist bulgaristaninda neler olmus. Rusya ne diye dagildi.cin de komuniat su an .komunizm o donemin ihtiyaciydi tutmqdi genc yasta olmesinden anlayabiliriz. Komunizm yapay sistemdir emperyalizm dogal surecte gelismistir. Mesele bu kotu bu iyi tuh kaka yerine varolan sistemi iyilestirmek icin cozum uret. Sorunlari dile getirmek ,surelli olarak , huzursuzluk ve kaostan baska bisey getirmez. En nihayetinde tum idealar ozunde iyilik barindirir .buna yalan diyemem .onu baska bi forma sokanlar insanlardir. fikirlerin sahibi de onlar .bana oyle bisey soyle ki emperyalizmi su anda yok edecek bisey olsun . Emperyalizmin aga babasinin yasandigi bi ulkede yasiyorum bu arada.
    ···
    1. 1.
      0
      Başkan ben sana reel dünyada sosyalizm muhteşem yaşatılmış demedim. Benim iddiam emperyalizmdense sosyalizm insanların hayatını bin kat daha iyi yapar. Bu güne kadar doğru yapılamaması hiç yapılamayacağı anldıbına gelmez. istanbul ilk seferinde işgal edilemedi mesela. Ayrıca sadece şöyle düşün. Dünyanın en zengin 80 insanının mal varlığı en fakir %60 a denk. Bu adaletse giberim öyle adaleti.
      ···
    2. 2.
      0
      O konuda sonuna kadar haklisin. adaletaizlik her yerde.bi toplulugun bi kismini fakir birakip ,o fakir biraktigin kisimla ,ortadaki insanlari korkut al sana emperyalizm . Yukarida dedigim gibi mudur cogu dusunce ozunde iyidir onu tak eden insanlar. dunya bitleniyo moruk bi gun kendini temizlicek, bence buna hazirlanalim.
      ···
    3. 3.
      -2
      Panpa herkesin o gün için bir teorisi var. bana en mantıklı gelen komünizmdir. Sana anarşizmdir. Başkasına libertenyenliktir. Ben mantıklı şekilde tartışıp çözmeden yanayım.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster