1. 51.
    +5
    lan dıbına kodugumun salakları sizi

    öncelikle deep web'de seviyeler vardır sözüm çaylaklara iki onion sitesine girince tüm devlet bilgilerinin elinize geçeceğini düşünmeyin.

    deep web'e tor browser ile girilir, girdiğinizde 4. katmandan başlarsınız. burada üsttekilerin de dediği gibi işkence, vahşet ve küçük yaş ferrelar vs. bulunur. ayrıca uyuşturucu ve silah ticareti yaygındır. buraya girince aha cia peşime düşecek çok tehlikeli biriyim ben hayallerine kapılmayın. cia, mit sizin adınızı bile bilmez, henüz riskli bölgede değilsiniz.

    deep web'in para birimi bitcoin'dir, alışverişinizi bu parayla yaparsınız. takip edilmesi neredeyse imkansızdır. ama bitcoin alırken en az 100 defa düşünün, bitcoin'le bir şey alırken ise 1000 defa çünkü çok pis züte gelebilirsiniz. güvenmediğiniz, konuşmadığınız insanlarla ticari işlere girişmeyin. cp işi de çok yaygındır, indirmediğiniz sürece sıkıntı yok. ekranda cp gördünüz diye bilgisayarın fişini çekmeyin.

    5. katman ise linux, freebsd veya mac'lerle ulaşılabilen asıl bilgilerin döndüğü riskli katmandır. windows bilgisayarla buraya giremezsiniz. bu sitelerin uzantıları .loky ve .clos tur.

    bu bilgiler size yeter. tor'u indirin, zaten büyük ihtimalle bi yerden sonra bi gib anlamayıp sadece yasaklı sitelere girmek için proxy niyetine kullanacaksınız

    not: iki kegib kafa, el kol görünce mideniz bulanacaksa zaten hiç bulaşmayın
    ···
   tümünü göster