/i/Tespit

http://i.livescience.com/...illuminati.jpg?1380566557
  1. 1.
    +6 -1
    geçiyorum

    Obama, Netanyahu kukla. israil ve Amerika, kuklayı yönetenler istemeden birbirine düşman olmaz, olamaz.

    Bizler de kuklayız. Onların kıyafetlerini giyiyor, onların klip ve filmlerini izliyor, onların istedikleri mekanlara gidiyor, onların sanatçılarına hayran oluyor ve onların istedikleri mesleklerde çalışıp onların istedikleri ücrete çalışıyoruz.

    Popüler kültür adı altında sürtüklük, binlik, terbiyesizlik ve ahlaksızlık, doğallık ve medeniyet olarak lanse ediliyor.

    Son 15-20 yıldaki algı sistemiyle artık ateist olmak elitlik göstergesi. Dindar olan her insana yobaz ve cahil gözüyle bakıyoruz.

    Bahsettiğim örgüt illuminati. Dünyanın sahibi diyebiliriz bunlar için. Dünya nın her yerinde kolu var bunların. Yüksek ihtimal bu illuminati, başından ve kıçından bilgiler aldığınız için size saçma sapan gelecek. Ama inanın bu da onların algı yöntemi sayesinde oluyor.

    Bunlar da inançlı insanlar ama Allah'a değil. Şeytana. O yüzden bu dünya da kan gövdeyi zütürüyor. O yüzden israil her Ramazan Filistin'i bombalıyor.

    Bu illuminatinin en büyük ifşasını da Stanley Kubrick reis yapmıştır. Kendisi illuminatinin eski aile üyelerinden biri. Yani onları en iyi bilenlerden biri. "Gözleri tamamen kapalı" adlı filminde üstü kapalı şekilde ifşa ediyor bunları. Lakin filmi gösteriye girdikten 1 gün sonra Kennedy gibi Kubrick reisi de öldürüyorlar.

    Size bu satırları 4 sene önce ateist olup, sonradan müslüman olacağına %1 dahi ihtimal vermeyen bir kardeşiniz olarak yazıyorum.

    Hadi eyvallah beyler
    ···
   tümünü göster