/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +8 -1
    en kötü sonucu da bu trend mevzusu oldu. Biliyorsunuz bu yaşlarda ergenlerimizin en büyük sorunu toplum tarafından kabullen(me)me konusudur. Bu yüzden artık en çok şuku alan entryler bu kabullenme içgüdüsüyle verilen oylarla belirleniyor.

    Biraz daha açayım; şimdi gidin bir trende bakın. Artık çok zekice espriler, yaratıcı entryler yok. Artık bir resimle, capsle, olayla ilgili aklınıza ilk hangi espri gelirse o trendde.

    Peki neden?

    Çünkü bu ergenlik dönemindeki genç kardeşlerimiz
    "helal olsun lan nereden aklına geldi bu ahahahah şukuuu" şeklinde değil,
    "ben olsam ben de bu espriyi yapardım, o zaman şuku ahahah" mantığıyla çalışmaktadırlar. O entrye gelen her şukuyu kendileri almış gibi sevinir, toplumdan gördükleri dışlanmayı burada bastırmaya çalışırlar.

    Oysa ki eskiden zaten işinde gücünde okulunda olan, gerçek hayatta bir çevresi olup, boş zamanlarında buraya gelen adamların böyle bir amaçları olmadığı için, "ahaha ilk okulda sıçmış ya görüyon mu ahah" gibi gibik mizah anlayışı olmuyordu. Bu yüzden gerçekten yaratıcı, kaliteli esprileri görebiliyorduk.

    işin diğer kötü yanı da, bu ergenlerimizin kıskançlık duyguları en üst seviyelerde olduğundan, bu kaliteli olarak nitelendirdiğimiz esprileri "vay huur çocuğu ya nereden aklına gelmiş binin" diyerek eksilemektedirler.

    Maalesef sözlüğün sorunu ne yeni tasarım, ne huur çocuğu modlar, ne de muallak serkandır. Sözlüğün tüm sorunlarının tek kaynağı, 15 yaşındaki liseli bebelerin ergenliğini burada geçirmeleridir.

    Lan benim lisedeyken internetim yoktu huur çocukları.

    Neyse, gelsin eksiler.
    ···
   tümünü göster