/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 226.
    +1
    ... kızlar mutfaktan salona geldi...
    ...
    bu arada ismail ve berk hakkında bilgi vermek gerkirse Bu berk bini bizim salakların oyun oynadığı mekanın sahibinin oğlu mervenin uzatmalı sevgilisi. ismail ise berk in kankası o da melis in uzatmalı sevgilisi. berk in babası mekanı işleten, pis işlerinide gece klubüne soktuğu adamı olan şenola yaptırın gavatın teki. Bizimkiler berk ve ismaili tanıyor beraber oyun oynamışlıkları da var ki 5000 borcu mekandan alıp ismail ile berke kaptırıyorlar çanakta. berk ve ismail geldiklerin evin bizim salaklara ait olduğunu bilmiyor. kızlarda bizim malların ismail ile berkle olan ilişkilerini bilmiyorlar. bilseler ya görüşmezlerdi, görüşselerde eve çağırmazlardı dimi sözlük.

    Kızlar salona geldiklerinde apartmanın önünden sesler gelmeye başlamıştı. Ben perdenin arasından baktığımdan 4 tane araba hepsinin şöförleri inmiş binaya bakıp aralarında konuşuyorlar derken berk olduğunu tahmin ettiğim bin telefonu çıkarınca aha dedim kızları arıyor kafamı çevirdim mervenin telefon çaldı. merve kapıya gelin bizi alın 6 numara diyip teli kapattı. benim tabi olanların detayından sonradan bu kadar haberim olduğum için bu telefondan sonra şenol da dahil bizimkiler mal oldu kaldı bende tık yok hiçbirşeyi anlmadığım gibi olanlarıda anlamadım. Ne olacak ne tak yiyeceğiz şenol abi naapcaz diyip dururlerken kızlar sorun yok biz çıkıp gideceğiz dediler. O sırada şenol nah gidersiniz dedi bu binler ismail ile berkin arkadaşı ayrıca berke 5000 borçları var kaçıyorlardı ondan dedi.
    Merve melis aynı anda ne siz onları tanıyormusunuz dedi. melis bir an tesadüfe bak ya gibi bi laf edince şenol abi ne tesadüfü kızım adamlar bildiğin 5000 in acısını çıkarmaya çalışmışlar diyince. Kızlar bağıra çagıra bizimkilere saldırmaya başladı..
    Sonra kapı çaldı sözlük...
    ...
    ···
   tümünü göster