/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 226.
    +2
    Şenol abi kapıyı açınca bu binler içeri daldı, herkese kal geldi dıbına koyuyum.
    Bu binler ne oluyor lan burada sizin burda ne işiniz var şenol abi sen arıyorsun burada ne oluyor lan burda diye bağırda.

    Kimseden çıt çıkmazken şenol abi beni baban yolladı tahsilat için bunları arıyordum manzara bu dedi. Kızlar sizin bu dıbına koduğumun evlatlarıyla işiniz ne verecek başka adam mı bulamadınız lan diye tokatı yerleştirdi berk merveye.
    Kızlar bir yandan ağlamaya başlarken bu huur çocukları bizim bebelere tehditler küfürler tekmeler yumruklar gırla.

    Benim kapıyı suratlarına kapatmam içerideki manzaradan sonra unutulmuştu dıbına koyuyum *
    Kızlar ağlamaktan konuşamazken ( dıbına koyayım az önce gib beni hadi daha hızlı diyen karı salya sümük ağlıyor) şenol abi durun filan derken bu binlerden berk olan bizim bebelere vurmayı bıraktı.
    ama bizimkilerde tık yok karşılık veremiyorlar öğretmenin öğrencisini, babanın evladını dövdüğü gibi dövüyorlar dıbına sokayım.

    Berk durduktan sonra silah çıkarttı. Vuracam ben bunları dedi. Bizimkiler ağlamaya başladı ama bende tık yok. Köşede olanları izliyor anlamaya çalışıyorum. Plan yapayım diyorum konsantre olamıyorum amk.
    Şenol abi dur olm manyakmısın dedi sok şunu beline. it ve kopuk birbirine bakıp ağlarken güldüklerini hissettim amk kurtulduk diyordu gözleri resmen, bende sevinmedi değilim.

    Şenol abi silahı sok beline dedikten sonra,
    olm adamın evindesin haneye tecavüz filan hiç yırtar tarafı yok. dışarı çıkaralım zütürelim bir yere ne yapacaksanız yapın dedi. o ana kadar dilsiz sandığım ismail olm adam haklı dedi.
    it ve kopuk bu sefer bende şeytan görmüş gibi kalmıştık. Bu sefer heyeceandan değil korkudan ölecektim amk.
    Kızlar silahtı, vurmaydı, öldürmeydi derken daha fazla ağlamaya yapmayın diye yalvarmaya başladılar. Ama nafile huur çocukları bizi kollarımızdan tutup dışarı çıkarmaya çalışıyorlar. dıbına koduğumun binasında sesi duyup çıkan biri olsa diye dua ediyorum tık yok kimsede, derken dışarıdan siren sesleri gelmeyi başladı.

    Karakolun üst tarafından oturduğumuzdan karakola dönen ekip otosu binanın önünde duran 4 araba bide adamları görünce sireni çalmış. Siren sesini duyunca ben hemen cama yöneldim ve yukarıda bahsettiğim manzarayı gördüm. O sırada berkin telefonu çaldı aşağıda ki binlerden biri polis geldiğini anlatıyor. Ben camdan polisin dağılın amk bu saatte ne bekliyorsunuz filan dediğini duyuyorum. Bu binlerden biri beklemekdemi yasak deyince polislerde arabadan inip verin lan kimlikleri gibi birşeyler yaptı.
    Baktım evde olan herkes arkamdan görünmeden olayı izliyor. Bu berkle ismail şenola abi arabaları ararlarsa çok sıkıntı ne yapacaz deyip konuşmaya başladılar elinde hala silahla. Biz tekrardan sevinmeye başladık ama bu bin silahın kabzası ile kopuğa bi çaktı ananızı gibecem öldürecem olm sizi şu işten bi sıyrılalım dedi.

    ...
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster