/i/Acil

  1. 26.
    +1 -9
    Buradakilerin çoğu çoluk çocuk kardeşim. Anlamazlar zorluktan, yokluktan.Zor şartlar altında okudum, askerliği de doğuda yaptım bilirim tüm zorlukları. Çocuklar okumalı , okumalı ki beyinleri yıkanmasın. Okumalı ki vatana millete hayırlı bireyler olsunlar..

    Okuyan çocuklara da el uzatmazsak nasıl kurtulacaklar bu cehaletten ?
    ···
    1. 1.
      +3
      cehalet dediğin kalem kitap göndermekle gitmiyor. Bunların üniversitedeki okumuş olanlarini da görüyoruz. Lan şu demogojiyi iki dk bırakın da, sırf eziliyor diye aciyip turabi gibi bir hayvanı birinci yapan bir halk neden sizlere aciyamiyor onu bir düşünün. Vicdanimizi curtutunuz vicdansız huur çocukları.
      ···
      1. 1.
        0
        @28.1 ne demiştim? Ahan da kanıtı.
        ···
      2. 2.
        -2
        Ege üniversitesinin onunden bile gecmediginize eminim.ben yatay geçiş yapmadan once iki yil izmirde okudum. hicbir guvenlik onlemi yok. bizim zamanimizdada bircok kavga çıkardı. Disaridan dahi isteyen elini kolunu sallayıp girip cikiyordu.. illaki ogrencilerde var iclerinde ama provakator oroabu cocuklarida istedogo gibi universiteye girebiliyordu.. dogudakilerin hepsini olduremedigimize gore egiterek sorunu cozebiliriz.. iclerinden yine illaki orosbu cocugu cikacaktir ancak bir kisi bile o yoldan donerse kardir.

        varsa başka önerin dinlemek isterim orosbunun doğurduğu seni.
        ···
      3. 3.
        +3
        egede 7. yılım bitiyor bilader neyin tatavasını yapıyorsun sen. edebiyat fakültesinin önünü harp alanına çeviren de diğer insanlar di mi. ulan amk yerinden geçmeye erkekler bile çekinirken kızlar nasıl geçsin. eşek giben millet kızlara da yiyecek gibi bakıyor. bana göre esas suçlu okul yönetimi, bu olayları bu kadar azdırana kadar hiç bir önlem almadı. şimdi gel de gör okula nasıl giriliyor. böyle mi olmalı. sivilller güvenlikler metrekareye 3er 5er düşüyor artık.

        bunların içinden birini bile döndüreceğime giderim kendini zaten böyle hissetmeyen ama okuyamayan çocuklara yardım ederim. ki ileride bir faydası olur kendine ve vatanına.

        eğiterek bir gibim de olmaz. kafa yapısını değiştirmen lazım bu da eğitimle olmaz. yöntem biliyorsan başka uygulayalım ama. eğitim deme geç o işleri
        ···
      4. diğerleri 1
   tümünü göster